Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 18:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Jak uzywac canona a70 jako kamere w kompie 
Autor Wiadomość
Post Jak uzywac canona a70 jako kamere w kompie
8) siemanko mam problem, posiadam canonka a70 ale nie wiem jak go uzywac jako kamere w kompie. jesli ktos wiec cos o tym dajcie znac prosze wdowik@o2.pl


czwartek, 13 listopada 2003, 16:50
Post a70 jako kamera
wlasnie, czy wie ktos jak to zrobic? papik@op.pl mam zamiar kupic ten aparacik i jestem ciekaw czy jest to w ogole mozliwe.


czwartek, 8 stycznia 2004, 04:18
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post iukullkj
jk,mk,.m

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


sobota, 24 kwietnia 2004, 12:21
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post ytuikl,
ulh :lol:

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


sobota, 24 kwietnia 2004, 12:22
Zobacz profil
Post Re: a70 jako kamera
PaPiK napisał(a):
wlasnie, czy wie ktos jak to zrobic? papik@op.pl mam zamiar kupic ten aparacik i jestem ciekaw czy jest to w ogole mozliwe.

normalnie nie jest to przewidziane przez canona,
powiem wiecej, canon jednoznacznie odraca od takiego "trybu"-
wystepuje mozliwosc przegrzania matrycy.
Mimo to mozna zmusic A60/70 do takiej pracy.


sobota, 1 maja 2004, 22:05
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post Re: a70 jako kamera
Gość napisał(a):
..wystepuje mozliwosc przegrzania matrycy.
Mimo to mozna zmusic A60/70 do takiej pracy.


Mercedes wypuścił nowy model klasy S, ale jeździ tylko 10 minut i gaśnie, bo występuje możliwość przegrzania skrzyni biegów. :?

Od czego ma się matryca przegrzać?

Od fotoników? A po co ona jest w takim razie? :?

( przepraszam, ale aż mnie uniosło )

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


niedziela, 2 maja 2004, 00:08
Zobacz profil
Post 
@Silent Planet
zobacz tutaj LINK
jak znajde ten drugi z tym przegrzaniem matrycy to tez tu wmieszcze


niedziela, 2 maja 2004, 07:34
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Może..... .
Może trzeba podłączyć przez KARTE TV ??

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


niedziela, 2 maja 2004, 09:13
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Cytuj:
The Remote Capture software included on the Canon Digital Camera Solutions Disk provides the capability to take and store images remotely using your computer via the USB connection. This is not the same as providing real-time, live video feed to a web server. Apparently some people have been successful in using their Canon digital camera as a webcam utilizing the Audio/Video Out port (if your camera is so equipped). Canon does not recommend using your camera in this manner.

The picture resolution capabilities of your Canon digital camera far exceed the requirements of even a high-quality webcam. Using your digital camera as a webcam would be similar to using a 100-piece symphony orchestra for a high school dance instead of a 5-piece combo. The symphony could obviously fulfill the requirement for music, but the type of music presented may not be exactly what the dancers want. And setting up the auditorium for the symphony would require more time, equipment and expertise than it would for the combo.

Our recommendation is to get a built-for-the-purpose webcam if you wish to send live video over the web. They are quite inexpensive, very easy to install and set up, and are designed for continuous use.


Czy to jest cokolwiek o przegrzaniu ?
Pokazać jak dwulatkowi.

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


niedziela, 2 maja 2004, 11:59
Zobacz profil
Post 
no więc da sie czy nie tak samo tyczy się nikon coolpix SQ którego posiadam :roll:


poniedziałek, 20 grudnia 2004, 21:16
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL