Teraz jest środa, 20 czerwca 2018, 13:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Duzy format 
Autor Wiadomość
Post Duzy format
Witam
Szanowni grupowicze, potrzebuje zrobic z cyfraka duuze "odbitke" zna ktos moze labolatorium ktore robi wiecej niz 20 x 30 ?


poniedziałek, 26 lipca 2004, 15:30
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 20 lipca 2004, 11:30
Posty: 46
Post 
Skoro już temat został podjęty to zgłaszam się z zapytaniem,cz y ktoś z was zamawiał odbitki, na przykład formatu A4 lub nawet A3 z 5Mpix aparatu? Jaki był efekt? Jakie maksymalne odbitki dobrej jakości można zamawiać przy maksymalnych rozdzielczościach 5M, może A4 to za dużo?

_________________
Olympus 5060
"Pani kierowniczko, czy ja palę??? Ja palę bez przerwy..."


poniedziałek, 26 lipca 2004, 15:36
Zobacz profil
Post 
z 5 MB robilem w MediaMarkt wyszly ok bez problemow. A co najwazniejsze chyba tanio w promocji jakos bylo za 2,99


poniedziałek, 26 lipca 2004, 15:39
Post 
z 5 MB robilem w MediaMarkt wyszly ok bez problemow. A co najwazniejsze chyba tanio w promocji jakos bylo za 2,99


poniedziałek, 26 lipca 2004, 15:39
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Z tego co pamiętam w Media Markt robią większe niz 20 x 30 - ale jakie to nie wiem.
Idź do agencji reklamowej gdzie robią wydruki wielkoformatowe to będziesz miał bardzo duże :)
Ja robiłem z 4 MP 20 x 30 i rewelacja !

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


poniedziałek, 26 lipca 2004, 15:50
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
przelicznikowo: 4mp: 20x30, 5mp: 28x36

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


poniedziałek, 26 lipca 2004, 16:56
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post Re: re
superbike2001 napisał(a):
przelicznikowo: 4mp: 20x30, 5mp: 28x36

Phi... to ma być jakieś osiągnęcie ? :wink:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


poniedziałek, 26 lipca 2004, 17:02
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 25 marca 2004, 21:48
Posty: 129
Lokalizacja: Z gór, z tamtšd gdzie kiedyœ srebro kopali
Post 
duże? hmm mój lokalny zakład fotograficzny ma na stanie ploter do rukowania plakatów i innych zdjęć. W każdym razie tam ci wydrukują i billbord, jak ta zabawka drukuje 8m2 na godzine w kazdym razie
http://www.fotomelcer.com.pl/wydruki_wi ... matowe.php

_________________
Minolta Z2 :: 128 MB :: 16 MB :: Tulej 45/52 :: UV 52 :: Minolta Flash 3600 (D) :: 4 x Sanyo 2300 :: MW 8168 GS :: Osłona przeciwsłoneczna :: Statyw Vanguard jakiœ tam :: Kuferek Case Logic :: Głupie pomysły :: pewnie jeszcze coœ ciekawego


poniedziałek, 26 lipca 2004, 18:09
Zobacz profil
Post 
Wielkie dzieki dokladniej takiej informacji potrzebowalem
70x100 powinno wystarczyc.


poniedziałek, 26 lipca 2004, 21:06
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL