Teraz jest wtorek, 16 października 2018, 16:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Uszkodzony monitor??? 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 lipca 2004, 12:37
Posty: 206
Lokalizacja: Londyn
Post Uszkodzony monitor???
Witam,

Ostatnio borykam sie z takim "problemem":
Obrazek

Komunikat taki wyskakuje przy włączaniu PS 7.0 CE i PS CS. Co z tym robić?????

Dodam jeszcze zdjęcie ustawień OSD:
Obrazek[/img]

RED - 82
GREEN - 67
BLUE - 83

_________________
Canon i Nikon


piątek, 22 października 2004, 23:34
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post 
Wiesz co, ja się na tym nie znam, ale i tak napiszę, co mi do głowy przyszło:
masz tam ustawioną jakąś temp 9300, a preset jest 6500. Photoshop pokazuje, że temp jets 9300 i jest awaria monitora. Spróbuj zmniejszyć tą temp, może coś pomoże.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


sobota, 23 października 2004, 00:32
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41
Posty: 556
Lokalizacja: UEO
Post 
e.

_________________
Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !


Ostatnio edytowano środa, 26 stycznia 2005, 23:06 przez Grisza[Gen], łącznie edytowano 1 raz

sobota, 23 października 2004, 00:58
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
superbike2001 napisał(a):
Wiesz co, ja się na tym nie znam, ale i tak napiszę, co mi do głowy przyszło:
masz tam ustawioną jakąś temp 9300, a preset jest 6500. Photoshop pokazuje, że temp jets 9300 i jest awaria monitora. Spróbuj zmniejszyć tą temp, może coś pomoże.


To nie ma nic do tego. Też mam u siebie 9300k i jest ok.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 23 października 2004, 01:30
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 lipca 2004, 12:37
Posty: 206
Lokalizacja: Londyn
Post 
Zgodnie z zaleceniem Grisza[Gen]'a odpaliłem kalibracje no i ten komunikat już nie wyskakuje! Wielkie dzięki!

P.S. Ale ten niebieski pasek (Color Card) to nie było łatwo dopasować

_________________
Canon i Nikon


sobota, 23 października 2004, 11:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL