Teraz jest środa, 20 czerwca 2018, 13:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 GDZIE WYSŁAĆ CYFROWE ZDJĘCIA DO WYDRUKÓW:?: 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post GDZIE WYSŁAĆ CYFROWE ZDJĘCIA DO WYDRUKÓW:?:
Chodzi mi oczywiście o zamawianie odbitek przez net. Zależy mi w 1szej kolejności na jakości a nie na cenie. KTOŚ MIAŁ JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA? Linki mile widziane.

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


wtorek, 26 października 2004, 19:42
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 20:43
Posty: 23
Post 
polecam FotoNet http://www.fotonet.tychy.pl
Uważam że zdjecia są dobrej jakości. Ze strony pobierasz program dzieki któremu można wysłac zdjecia do labu. Odebrac możesz na dwa sposoby; pocztą albo w wybranym przez Ciebie punkcie 8)

_________________
Olympus C-460 Zoom


wtorek, 26 października 2004, 20:08
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 26 października 2004, 20:11
Posty: 7
Lokalizacja: Tychy
Post 
zgadzam się z krisem, również korzystam z usług fotonetu, dodatkowo o czym nie wspomniał kris udostępniają profil kolorów swojej maszyny. Jest to tym bardziej ważne że widzisz jak wyjdą twoje zdjęcia na ich maszynie jeśli chodzi o kolory, niestety trochę się będą różnić, ale przez to właśnie że widać można skorygowac przed wysłaniem do labu.


wtorek, 26 października 2004, 20:26
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
dzięki. Może jeszcze ktoś coś doda??

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


wtorek, 26 października 2004, 21:00
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 26 grudnia 2003, 18:39
Posty: 89
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Odradzam Fotojokera. Co prawda obcinaja zdjecia ( co przy ilosci 100 jest mile) ale jakosc jest nienajlepsza (szczegolnie kolory i przejscia pomiedzy nimi. Sam wysylalem do nich zdjecia przez pewin czas i myslalem ,ze jest ok. Jednak pewnego dnia zanioslem zdjecia do labu w moim miescie i dopiero poznalem co to jakosc (A przelatalem cale miasto w poszukiwaniu labu)

_________________
A60


wtorek, 26 października 2004, 22:15
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Ja osobiście z Fotojokera jeśli chodzi o odbitki z cyfrówki jestem zadowolony. Odwzorowanie kolorów na próbkach, które robiłem z kolegami grafikami (tablica Macbetha) było naprawdę niezłe. Natomiast trudno mi powiedzieć cokolwiek o ich stabilności - a to jest chyba najważniejsze.


środa, 27 października 2004, 20:59
Zobacz profil

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post 
Ja robiłem w http://www.bubafotoworld.pl
Wysłać można na FTP, odbierałem osobiście - ale pewnie za zaliczeniem też wysyłają. Można się umówić czy bedą robili korekty, czy ma byc be jakich kolwiek korekt. Korekty robią całkiem całkiem. Wiecej na ich stronie.

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


środa, 27 października 2004, 21:42
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 maja 2004, 13:31
Posty: 226
Post 
mozna tez na http://www.dfoto.pl , ale nie mam pojecia jak im to wychodzi ;)

_________________
h t t p : / / s w i a t f o t o . c h o d z i . c o m


środa, 27 października 2004, 21:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 19 października 2004, 21:57
Posty: 52
Lokalizacja: Ruda Œlšska
Post 
ta stronka od fotonetu nie działa,mam nadzieje że to tylko chwilowe.

btw macie jeszcze cościekawego ?? tak ok 50gr za foto a przy tym bardzo dobra jakosc ??

_________________
=> Kodak DX 6490 + SD128 mb + akumulator KLIC 5001 1700mAh 3,7V + ładowarka K-5000 + torba Samsonite + statyw <=


środa, 27 października 2004, 21:50
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 00:04
Posty: 41
Post 
http://www.dimlab.pl/
Przyjema firma, dobra jakość i to czego nie oferuje FJ, odbitki na macie.
Robiłem tu fotki tylko raz, odbierałem osobiście, ale też pewnie wysyłają. Niestety FJ troszke ich przebił cenowo i teraz do nich biegam.

_________________
...-Gdy wyjechali na wyniosłoœć drogi, ich oczom ukazał się las.......................


środa, 27 października 2004, 21:53
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 19 października 2004, 21:57
Posty: 52
Lokalizacja: Ruda Œlšska
Post 
ehh chyba wiecej niz troszke bo 1,20zl za foto 9x13 to troche duzo

http://superfoto.pl/ są chyba najlepsi

_________________
=> Kodak DX 6490 + SD128 mb + akumulator KLIC 5001 1700mAh 3,7V + ładowarka K-5000 + torba Samsonite + statyw <=


środa, 27 października 2004, 21:57
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 sierpnia 2004, 17:09
Posty: 482
Lokalizacja: Lublin
Post 
Jezeli chodzi o odbitki to cena powinna byc sprawa drugo badz trzeciorzedna - na pierwszym miejscu zawsze powinna byc jakosc. Dla mnie cena jest najmniej istotna kwestia - jak widze dla bonnum'a tez.

Nic nie doradze ale zdecydowanie odradze wysylkowo z labow tesco - tanio ale jakosc jest straszna.

_________________
S w i a t F o t o . c h o d z i . c o m


środa, 27 października 2004, 22:46
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 19 października 2004, 21:57
Posty: 52
Lokalizacja: Ruda Œlšska
Post 
dla mnie tez nie jest to pierwszoplanowa rzecz ale znow cena nie moze byc zbyt duza...

do tesco to bym nawet zdjec nie zaniosl :twisted:

_________________
=> Kodak DX 6490 + SD128 mb + akumulator KLIC 5001 1700mAh 3,7V + ładowarka K-5000 + torba Samsonite + statyw <=


środa, 27 października 2004, 22:54
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Nie tylko więcej niż troszkę, ale też więcej niż trochę... Po prostu cholernie drogo. W FJ robiłem za 0.39gr sztuka 10x15cm (powyżej jakiejś ilości).


środa, 27 października 2004, 23:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Nie przesadzajmy też w 2gą stronę. Nie dam zrobić odbitki 10 x 15 za więcej niż 85gr - tyle płaciłem za analogowe 10 x 15. I to świetnej jakości.

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


środa, 27 października 2004, 23:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL