Teraz jest niedziela, 21 października 2018, 10:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 manualne ustawienie czasu migawki w samsungu A400 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 6 maja 2005, 23:45
Posty: 5
Lokalizacja: Bełchatów
Post manualne ustawienie czasu migawki w samsungu A400
witam, w instrukcji samsunga A400 jest informacja ze mozna manualnie ustawic wartosc przeslony i czas migawki , na tym wyczerpujacy opis tych czynnosci sie konczy, jesli ktos wie jak to zrobic ( o ile w ogole jest taka mozliwosc), prosze o pomoc .

pozdrowiam serdecznie


piątek, 6 maja 2005, 23:58
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Ustawiasz tryb M - manual i tam ustawiasz ;)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 7 maja 2005, 00:45
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 6 maja 2005, 23:45
Posty: 5
Lokalizacja: Bełchatów
Post 
niestety ale A400 ma trzy tryby : auto, program i scene , gdzie w programie mozna najwyzej ustawic rozdzielczosc , jakosc ,zdjecie pojedyncze badz seryjne , sposob pomiaru swaiatla , ostrosc i czulosc od 100 - 400 , to wszystko
:(


sobota, 7 maja 2005, 20:17
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
To szukaj. Skoro w instrukcji jest tak napisane...

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 7 maja 2005, 23:02
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 6 maja 2005, 23:45
Posty: 5
Lokalizacja: Bełchatów
Post 
dzieki za pomoc


niedziela, 8 maja 2005, 10:52
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Widocznie manual to dla nich możliwość ustawienia ręcznie ISO :mrgreen: :mrgreen:

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


niedziela, 8 maja 2005, 13:34
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 6 maja 2005, 23:45
Posty: 5
Lokalizacja: Bełchatów
Post 
byc moze, tylko po co zawracaja dupe , piszac ze mozna to ustawic recznie ??? szkoda, pani w fotojokerze byla zielona, model kupilem po wczesniejszym zapoznaniu sie z recenzjami na jego temat, byly ok
:?


niedziela, 8 maja 2005, 22:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL