Teraz jest poniedziałek, 6 kwietnia 2020, 17:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 To mnie wkurza! 
Autor Wiadomość
Post 
SONY H1

-rozjaśniający wyświetlacz ( w rzeczywistości obraz jest ciemniejszy)
-kijowe pokretło przesłona/czas naświetlania ( nieżle trzeba się namachać żeby zmienic te parametry w trybie manual albo półmanual)
-wolna lapma płyskowa ( wolno się ładuje)


sobota, 17 grudnia 2005, 00:52
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
kolec7 napisał(a):
KM D5D:
- brak gniazda synchro do lamp studyjnych;


Nie zartuj?! No bo zaraz to sprawdze:> Wydawalo mi sie, ze taka lustrzanka w tych czasach MUSI miec gniazdo synchro..

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


sobota, 17 grudnia 2005, 16:23
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 10 lipca 2005, 11:59
Posty: 106
Post 
SONY H1

-Duże szumy w ISO 400
-Za mało stopni regulacji siły lampy(mama sobie nie radzi :wink: )
-Brak gorącej stopki(tak na przyszłość by się przydała)

_________________
k100d i szkieł coraz więcej


sobota, 17 grudnia 2005, 18:06
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 1 października 2004, 11:08
Posty: 172
Lokalizacja: Poznań
Post 
shadoow napisał(a):
kolec7 napisał(a):
KM D5D:
- brak gniazda synchro do lamp studyjnych;


Nie zartuj?! No bo zaraz to sprawdze:> Wydawalo mi sie, ze taka lustrzanka w tych czasach MUSI miec gniazdo synchro..


No to sprawdź - tylko dobrze :!:
Bo jak znajdziesz gdzieś, to będe Ci bardzo wdzięczny :!:
W studiu przydałoby mi się jak diabli :lol:
Pozdrawiam. :-)

_________________
w w w - f o t o - f o t o a r t s - p l


wtorek, 20 grudnia 2005, 01:21
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 21:52
Posty: 3
Lokalizacja: Mielec
Post 
HP photosmart M417:
-slabe filmiki
-brak zoomu gdy juz zaczne nagrywac filmiki
-brak dzwieku gdy odtwarzam filmiki na aparacie
-brak mozliwoasc wgranai polskeigo jezyku (ale liczylem sie z tym bo kupilem go w norwegi)


wtorek, 20 grudnia 2005, 15:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL