Autor |
Wiadomość |
Gość
|
 Canon A60...
Chciałbym kupić aparat cyfrowy do 1000 zł. Pozytywne opninie doprowadzają do aparatu Canon A 60. Mam pytanie co do tego aparatu jakiej wielkości zdjęcia,odbitke można wydrukować w fotolabie na standartowym papierze fotograficznym takim jak zdjęcia z aparatu analogowego. Chciałbym również zasięgnąć rady czy pozostać przy A 60 czy wybrać jakiś inny aparat w tej cenie....
pozdrawiam
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 12:39 |
|
 |
ade
|
jak nie potrzebujesz manuala to wybierz inny, jak potrzebujesz manuala to bierz a60, albo dozbieraj do c4000.
_________________ [url]60.pl[/url] | [url]streetracers.krakow.pl[/url] | http://www.kimrally.pl
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 13:14 |
|
 |
Gość
|
a czy byś mógł coś konkretniej napisać...
Nie będe zakładał nowego tematu aby rozwinąć Twoją wypowiedź...jak byś mógł coś więcej napisać to bardzo bym był wdzięczny...
pozdrawiam
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 15:09 |
|
 |
Gość
|
a czy byś mógł coś konkretniej napisać...
Jestem początkujący....Nie będe zakładał nowego tematu aby rozwinąć Twoją wypowiedź...jak byś mógł coś więcej napisać to bardzo bym był wdzięczny...
pozdrawiam
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 15:09 |
|
 |
Ginty
Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2003, 08:56 Posty: 952 Lokalizacja: Gdynia
|
Chodziło zapewne o to, że możesz kupić dobry automat o wiekszej matrycy, jeżeli tryb manualny nie jest dla Ciebie zbyt istotny.
A60 ostatnio oscylował w okolicach 800-900 złotych - to dobra cena za sprawdzony aparat o sporych możliwościach (i niestety małej już jak na obecne standardy matrycy, która jednak powinna wystarczyć Ci do fotek 15x10cm). Jeżeli chcesz mieć tryb manualny, nic lepszego w tych okolicach nie dostaniesz. Następny jest już zdecydowanie ciekawszy Olympus C-4000, który po ostatniej obniżce kosztował 1200 złotych (cena producenta). Aparat juz wprawdzie niezbyt nowy, ale zbierał swego czasu bardzo pochlebne opinie a jakość zdjęć ma bardzo dobrą, pozwala na wiele; niestety po wspomnianej przecenie został bardzo szybko wykupiony, coraz trudniej go kupić.
Pozdrawiam.
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 15:35 |
|
 |
Gość
|
Dziekuje za szybką odpowiedź
Ustawiania manualne w sumie by były przeze mnie bardzo rzadko stosowane bo mam kamerke i kameruje tylko na u.autoamtycznych bo manualne trudno mi zrozumieć nie wiem jakie są prawidłowe;)
A jakaś inna propozycja warta polecenia do 1000 zł jeśli Canon A60 to głównie dla bogatych u.manualnych lecz Minolta trudna do zdoycnia i nie nowa...
pozdrawiam
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 15:49 |
|
 |
TomekK
|
Za 1000zł można kupić Olka C-350. Wyśmienity automat, moim zdaniem najlepszy w swoim klasie. Zajrzyj na http://www.-.prv.pl.
|
czwartek, 15 kwietnia 2004, 17:07 |
|
 |
|