Teraz jest środa, 20 czerwca 2018, 15:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Nikon Coolpix 2200 czy Kyocera FineCam L3 ?? 
Autor Wiadomość

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 15:39
Posty: 3
Lokalizacja: Wawa
Post Nikon Coolpix 2200 czy Kyocera FineCam L3 ??
Nikon Coolpix 2200 czy Kyocera FineCam L3 ??
Kupiłem właśnie sobie Coolpixa 2200 za 799zł w MM robiącego takie oto fotki

http://www.rwt.wz.cz/DSCN0183.JPG
http://www.rwt.wz.cz/DSCN0150.JPG
http://www.rwt.wz.cz/DSCN0036.JPG

ale w fotojoker znalazłem oferte Kyocera FineCam L3 za 799zł
Tylko niewiem czy opłaca mi sie oddać tego coolpixa i wziąść FineCam L3
Jak sądzicie ?? Może ktoś zwas sie orientuje co będzie lepsze
A może coś innego ??

Z góry dzięki
P.S
Czytałem poradnik, ale sam niewiem :(


wtorek, 11 maja 2004, 15:47
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Nikon to jednak firma z tradycjami. Zostań przy nim.

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


wtorek, 11 maja 2004, 16:47
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Zostań przy Nikonie. Nikon to Nikon.


wtorek, 11 maja 2004, 18:57
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 26 grudnia 2003, 18:39
Posty: 89
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Nie oddawaj nikona. Biorac pod uwage ze aparat masz od niedawna zdjecia sa naprawde niezle. Pobaw sie nim dluzej i przyslij zdjecia na http://www.-.prv.pl Kyocera to kot w worku , nie ma sensu kupowac

_________________
A60


wtorek, 11 maja 2004, 18:59
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 15:39
Posty: 3
Lokalizacja: Wawa
Post 
No ot niech będzie nikon, to mam pytanko, jak wymieniać FirmWare w aparacie ?? :]


wtorek, 11 maja 2004, 23:19
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Zadam głupie pytanie: A PO CO?

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


środa, 12 maja 2004, 00:03
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
bonnum napisał(a):
Zadam głupie pytanie: A PO CO?
to jak głupie - to po co zadajesz? :D

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


środa, 12 maja 2004, 00:58
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Na głupie pytania nie będę odpowiadać!

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 12 maja 2004, 01:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL