Teraz jest czwartek, 20 września 2018, 20:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 jak ustawic profesjonalnie kamere canon xha1s 
Autor Wiadomość
Post jak ustawic profesjonalnie kamere canon xha1s
czesc kupilem canon xha1s ma polskie menu ale niektore polecenie sa dla mnie obce moze wie ktos jak ja profesjonalnie ustawic co uaktywnic a co jest nie potrzebne prosze o pomoc dziekuje


sobota, 14 sierpnia 2010, 09:46

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post Re: jak ustawic profesjonalnie kamere canon xha1s
A może by tak instrukcję obsługi poczytać ...

PS
Zazwyczaj ustawienia fabryczne są najlepsze na początek.

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


poniedziałek, 16 sierpnia 2010, 10:44
Zobacz profil
Post Re: jak ustawic profesjonalnie kamere canon xha1s
menu jest w jezyku polskim tylko nie daje rady z tymi skrotami ale jakos mam nadzieje sobie poradze


poniedziałek, 16 sierpnia 2010, 20:23

Dołączył: środa, 11 sierpnia 2010, 16:55
Posty: 8
Post Re: jak ustawic profesjonalnie kamere canon xha1s
Troszke nie to forum ale ok. Co dla Ciebie znaczy "ustawic profesjonalnie kamere" ? jezeli powiesz mi ze to twoja pierwsza kamera to rzuciles sie na gleboką wodę.. na poczatek zainteresuj sie presetami, mozliwosc zapisywania ustawien kamery daje spory komfort pracy i pozwala wyciagnac bardzo duzo z obrazu. Zainteresuj sie presetami Panlook oraz Lowlt. Pozdrawiam.


środa, 18 sierpnia 2010, 10:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL