Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 03:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 dlaczego w moim aparacje nie ma poziomu baterii 
Autor Wiadomość

Dołączył: czwartek, 19 maja 2011, 00:24
Posty: 1
Post dlaczego w moim aparacje nie ma poziomu baterii
mam canona sx20is i nie ma w nim poziomu baterii a to mi jest potrzebne bo wychodzę na cały dzień i nie wiadomo kiedy padną


piątek, 20 maja 2011, 14:18
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 4 marca 2010, 00:52
Posty: 48
Post Re: dlaczego w moim aparacje nie ma poziomu baterii
Jesli masz tylko jeden kpl.baterii to lepiej na caly dzien nie wychodz kup sobie kpl baterii Sanyo Eneloop R6 AA i wtedy smialo bedziesz mogła wychodzic na conajmniej dwa dni bez obaw oczywiscie jesli beda naładowane, inny spasob to zakup na alegro czujnika napiecia ktory po podłaczeniu do aparatu pokaze stan baterii.pozdrawiam


piątek, 20 maja 2011, 15:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL