Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 02:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 A 70 i kręcenie filmów 
Autor Wiadomość
Post A 70 i kręcenie filmów
witam wszystkich mam pytanko zamierzam kupić większa kartę pamięci myślę o 256 mb ze względu na filmiki fajna zabawa, tylko czy ten aparat da rade nakręcić film długości właśnie 256 mb czy będzie co jakiś czas robił przerwy np. co 3 minuty, bo jeśli tak jest to kupuje 128 mb na zdjęcia a filmy olewam chodzi mi oto czy kręci filmy aż do wyczerpania pojemności karty w instrukcji jakoś nie jest jasno napisane..pozdro...


wtorek, 17 lutego 2004, 15:24
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Jeśli kupisz markową i szybką kartę, to na pweno aparat zdąży na nią zapisać dane i nie powinien robić przerw. Tym bardziej, że A70 nie ma jakiśch rewelacyjnych filmó, które mogłyby powodować problemy z zapisem.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 17 lutego 2004, 18:12
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 24 stycznia 2004, 21:59
Posty: 220
Post 
w 320x240 mozesz nagrywac bez ograniczen
w 640x480 masz niestety to ograniczenie do 3 minut (chyba 3 minuty;)

_________________
[url]60.pl[/url] | [url]streetracers.krakow.pl[/url] | http://www.kimrally.pl


wtorek, 17 lutego 2004, 20:59
Zobacz profil
Post 
Dzięki panowie za info w takim razie pędze na drugi tydzień po karte 256 mb tak dla informacji w Katowicach w sklepie "proline" karta ta kosztuje 259 zł myśle że to dobra cena jest to karta "Kingston" pozdro....


wtorek, 17 lutego 2004, 23:59
Post 
640x480 można nakręcić zaledwie 30sekund filmu. w mniejszech rozdzielczościach bez ograniczeń


środa, 18 lutego 2004, 09:34
Post 
To mi wystarzcy jak na moje amatorskie umiejętnosci mogło by być 640x480 bez ograniczeń ale przecież to nie kamera tylko aparat, pozdrowienia


środa, 18 lutego 2004, 11:10

Dołączył: sobota, 13 marca 2004, 17:44
Posty: 142
Post 
lalas rozsławiaj lole :lol: Przy okazji i co masz juz tego rumcajsa?I jak pstryka?Wiesz trzeba było poczekac na a75 mozesz tutaj edytowc filmiki :lol:

_________________
Czeœć pamiętacie @liena?To byłem ja ale mnie wyrzucili z forum za to że pisałem co myœlę ;p ale wracam i zamierzam nadal to robic z podwójna siłš!!! heh :) A tak serio to WITAM PONOWNIE!!!


poniedziałek, 15 marca 2004, 18:07
Zobacz profil
Post 
szczerze mówiąc nie wie o co ci chodzi z tym rumcajsem a A 75 olewam mój A 70 mi wystarcza w zupełności a edytowanie filmików z poziomu aparatu mnie nie bawi jak już mam coś kręcić na poważnie to biore kamere i już..


poniedziałek, 15 marca 2004, 19:07
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post GADAACIE BREDNIE!!
W 640x480 ma ograniczenie do 30 sek !!
A w 320x240 ograniczenie do 3 min!!
Wiem co móie mam ten aparat od 6 miesięcy .

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


poniedziałek, 15 marca 2004, 19:23
Zobacz profil
Post 
Właśnie kamoreks oto mi chodziło czyli tylko 3 minutki filmu się zmieszczą?? I co się fociak wyłącza czy pojawia się jakiś komunikat??


poniedziałek, 15 marca 2004, 20:11

Dołączył: sobota, 13 marca 2004, 17:44
Posty: 142
Post 
laluś...ups lalas :lol: masz aparat i nie umiesz go obsługiwać..śmieszny jestes :lol:

_________________
Czeœć pamiętacie @liena?To byłem ja ale mnie wyrzucili z forum za to że pisałem co myœlę ;p ale wracam i zamierzam nadal to robic z podwójna siłš!!! heh :) A tak serio to WITAM PONOWNIE!!!


poniedziałek, 15 marca 2004, 20:26
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 13 marca 2004, 17:44
Posty: 142
Post 
lolas wiem ze Ci przykro ze nie poczekałes i nie kupiłes a75 :lol:

_________________
Czeœć pamiętacie @liena?To byłem ja ale mnie wyrzucili z forum za to że pisałem co myœlę ;p ale wracam i zamierzam nadal to robic z podwójna siłš!!! heh :) A tak serio to WITAM PONOWNIE!!!


poniedziałek, 15 marca 2004, 20:27
Zobacz profil
Post 
"PiotróśGożuf" zwal się na ryj jak masz głupio odpopwiadać.
Kamoreks ja mam kartę 16 MB i mi mieści sie jakaś minuta filmu a zamierzam kupić wiekszą kartę ale jak wchodzi tylko 3 min folmu to mi 128 wystarczy dlatego pytam bo nie chce wtopić no i kasa tez się liczy.


poniedziałek, 15 marca 2004, 20:31

Dołączył: sobota, 13 marca 2004, 17:44
Posty: 142
Post 
laluś..ups lalas kto sie czubi ten sie lubi :lol: ciesze sie ze tak na ciebie działam :lol:

_________________
Czeœć pamiętacie @liena?To byłem ja ale mnie wyrzucili z forum za to że pisałem co myœlę ;p ale wracam i zamierzam nadal to robic z podwójna siłš!!! heh :) A tak serio to WITAM PONOWNIE!!!


poniedziałek, 15 marca 2004, 20:36
Zobacz profil
Post 
a działaj se jak chcesz pewnie cie to podnieca, a mnie to koło dupy lata..


poniedziałek, 15 marca 2004, 20:41
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL