Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 05:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Kopiowanie plików do Canona G5 
Autor Wiadomość
Post Kopiowanie plików do Canona G5
Mam pytanie do co bardziej wtajemniczonych użutkowników aparatu canon g3/g5. Czy jest możliwość i jeśli tak to jaka zgrywania plików różnych do ww aparatów z komputera za pomocą kabla usb. Nie chodzi mi tutaj o zgrywanie danych za pomocą czytników kart. Wiadomym jest że taka komunikacja istnieje z apatatu do komputera ale czy odwrotnie także?
Miałem aparat Leica didilux1 i tam możliwe było bez problemu zgrywanie i przegrywanie od i do danych różnych formatów nie tylko zapisanych plikówi graficznych ten przez aparat.
A jak to jest w G5 czy ktoś wie?
Proszę o pomoc.


niedziela, 22 lutego 2004, 10:19
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 21:03
Posty: 742
Lokalizacja: Poznań
Post 
Ja mam G5 ale ... nie wiem :P Wgrywam do aparatu czasem zdjęcia, ale nic poza tym.

_________________
Fullfrejm + 24-200 L 2.8 :)

http://www.negatyw.org


niedziela, 22 lutego 2004, 12:41
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 24 listopada 2003, 07:53
Posty: 302
Post 
Nie można zgrywać danych z komputera do apratu po kablu usb.


poniedziałek, 23 lutego 2004, 00:17
Zobacz profil
Post 
Tz ze nie mozna ich zgrywac w tm konkretnym modelu aparatu bo tak rozumiem twoja odpowiedz Enzo.


poniedziałek, 23 lutego 2004, 00:31
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 24 listopada 2003, 07:53
Posty: 302
Post 
Dobrze rozumiesz. W tym i kilku innych...


poniedziałek, 23 lutego 2004, 00:43
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 21:03
Posty: 742
Lokalizacja: Poznań
Post 
Enzo, no ja nie wiem, ja tam zgrywałem, nawet parę dni temu ...

_________________
Fullfrejm + 24-200 L 2.8 :)

http://www.negatyw.org


wtorek, 24 lutego 2004, 11:19
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 24 listopada 2003, 07:53
Posty: 302
Post 
Bez sensu-dyskusja się toczy w dwóch rożnych topikach (ktoś tu nie pomyślał). A jakiego sofciku uzywasz Cichy?


środa, 25 lutego 2004, 01:42
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 21:03
Posty: 742
Lokalizacja: Poznań
Post 
Hmm. No tego ... oryginalnego od aparatu... Nie wiem teraz, bo siedzę w pracy. No ale jest tam w opcjach "Memory card" czy coś takiego.

_________________
Fullfrejm + 24-200 L 2.8 :)

http://www.negatyw.org


środa, 25 lutego 2004, 11:27
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 13 marca 2004, 17:44
Posty: 142
Post 
to chyba zalezy od tego jak lezy :lol:

_________________
Czeœć pamiętacie @liena?To byłem ja ale mnie wyrzucili z forum za to że pisałem co myœlę ;p ale wracam i zamierzam nadal to robic z podwójna siłš!!! heh :) A tak serio to WITAM PONOWNIE!!!


sobota, 20 marca 2004, 20:59
Zobacz profil
Post 
Witam

Ja do Canona dostalem ZoomBrowser EX - czy tym da się wgrać zdjęcia z kompa do aparatu ?
Jeżeli tak to będę wdzięczny za podanie instrukcji w skrócie

Pozdrawiam


niedziela, 21 marca 2004, 12:33
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL