Teraz jest piątek, 21 września 2018, 00:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Zwalnianie tempa obrazu 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 11 sierpnia 2010, 15:19
Posty: 7
Post Zwalnianie tempa obrazu
Witam wszystkich i każdego z osobna, chciałem się zapytać w jaki sposób zwolnić tempo obrazu nagranego canonem 5 d mark 2 tak żeby był on płynny. Próbowałem na ediusie 6.06 i na porządnym kompie za ponad 20 tyś. i lipa, obraz lekko drży.Może trzeba użyć innego oprogramowania , a może i systemu, a może się nie da. Jeżeli ktoś się już w to bawił ze zwalnianiem i wie jak to zrobić to bardzo prosiłbym o podpowiedź.


piątek, 6 kwietnia 2012, 15:48
Zobacz profil

Dołączył: środa, 13 czerwca 2007, 21:13
Posty: 65
Post Re: Zwalnianie tempa obrazu
podeślij plik na priva zobaczę u siebie ,u mnie z canona 60d spowolnienie do 37 procent bez zacięć i płynnie


niedziela, 8 kwietnia 2012, 12:18
Zobacz profil

Dołączył: środa, 11 sierpnia 2010, 15:19
Posty: 7
Post Re: Zwalnianie tempa obrazu
A jakim programem robisz, słyszałem że vegas, albo premiere radzi z tym sobie lepiej, ale nie miałem okazji sprawdzić. No i jeszcze podaj adres to podeślę plik, na razie dzięki.


niedziela, 8 kwietnia 2012, 20:47
Zobacz profil

Dołączył: środa, 13 czerwca 2007, 21:13
Posty: 65
Post Re: Zwalnianie tempa obrazu
adobe premiere cs 5,5 v5,52 w stopce na dole masz pw


poniedziałek, 9 kwietnia 2012, 11:26
Zobacz profil

Dołączył: środa, 11 sierpnia 2010, 14:37
Posty: 15
Post Re: Zwalnianie tempa obrazu
Time ramping w AE lub w premiere z tym sobie bardzo dobrze radzi i nie ma problemu

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


piątek, 7 września 2012, 16:17
Zobacz profil

Dołączył: środa, 19 grudnia 2012, 23:42
Posty: 5
Post Re: Zwalnianie tempa obrazu
Witam wszystkich pierwszy post na tym forum.
lex - nie wiem jak to dokładnie wygląda w 5dm2 ale nie napisałeś jak masz fps ustawione. Na 7d jest 50fps i wtedy możesz pobawić się w takie spowolnienia, na 25 jakoś bardzo z tym nie polecisz. wada w 7 to mniejsza rozdzielczość.
edius jak najbardziej powinien dać sobie rade, choć format z canona jest dość ciężki i może to tylko takie wrażenie podczas edycji. jak wygląda wyeksportowany plik sprawdzałeś?.

Pozdrawiam


środa, 19 grudnia 2012, 23:59
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 22 grudnia 2012, 10:54
Posty: 6
Post Re: Zwalnianie tempa obrazu
Ale którym programem robisz, słyszałem że vegas, albo premiere radzi z tym sobie lepiej, ale nie miałem okazji sprawdzić. No i jeszcze podaj adres to podeślę plik, na razie dzięki.

http://www.trockenmauer-gartenmauer.de/index.php/rechner
http://www.trockenmauer-gartenmauer.de/index.php/
http://www.trockenmauer-gartenmauer.de/index.php/rechner


sobota, 22 grudnia 2012, 13:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL