Teraz jest piątek, 27 kwietnia 2018, 07:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 Wizjer w A70 
Autor Wiadomość
Post Wizjer w A70
Witam wszystkich forumowiczów :D
Niedawno wpadłem na pomysł zakupienia cyfraka no i trafiłem na to forum.
Wiele już tu przeczytałem, ale tego o co chce zapytać jeszcze nie. :wink:
Dziś przymierzałem sie w sklepie do kupienia A70.
Jednak w jedynym egzemplarzu jaki był zauwazyłem poziomą linię na wizjerze.
Od razu sprostuję pochopne wnioski - nie chodzi mi tu o krzyżyk celownika.
Przy patrzeniu przez wizjer z bliska wszystko jest w porządku.
Jednak z odległości kilku cm widac wyraźnie poziomą linię przez sam środek
wizjera.
Czy ten typ tak ma czy też była to wada tego egzemplarza?


poniedziałek, 22 marca 2004, 23:40
Post 
Ja mam A80 i jest to samo - więc widocznie tak jest.


wtorek, 23 marca 2004, 00:24
Post 
A-80 napisał(a):
Ja mam A80 i jest to samo - więc widocznie tak jest.


No to mnie uspokoiłeś :)


wtorek, 23 marca 2004, 00:27
Post 
He he nawet tego nie zauważyłem, mam to samo canon A 70 więc ten model tak ma.. :D


wtorek, 23 marca 2004, 03:18
Post 
Anonymous napisał(a):
He he nawet tego nie zauważyłem, mam to samo canon A 70 więc ten model tak ma.. :D


No to ciekawy "ten typ" :wink:
A skąd to może pochodzić - jakieś odbicie czy jak?


wtorek, 23 marca 2004, 09:38
Post 
to na 100% jest jakieś odbicie - tylko nie wiem czego :D

ale spokojnie możesz kupować


wtorek, 23 marca 2004, 10:52
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Mam A 70 !!
Jest to samo to jest kawałek układu wizjera !! Na 99,9 % !

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


piątek, 2 kwietnia 2004, 18:54
Zobacz profil
Post 
Ja mam A70 i nie mam żadnych pozimych lini.


wtorek, 6 kwietnia 2004, 18:43
Post 
glaziu napisał(a):
Ja mam A70 i nie mam żadnych pozimych lini.


Mam kolegę, który od prawie roku ma A70 i też nic nie auważył - do czasu az mu to pokazałem - w jego aparacie. :shock:
Niemniej nie ma się czym martwić - TTTM :wink:
W moim też jest, choć teraz już tego nie zauważam :roll:


wtorek, 6 kwietnia 2004, 20:13
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post No fajnie !!
Ja też mam tą linię to jest ukłąd wizjera na 100 % też tak MAM !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


sobota, 24 kwietnia 2004, 11:57
Zobacz profil
Post 
Ja mam A60 i jest to samo :)


sobota, 24 kwietnia 2004, 12:06
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Wiem!!
Bo tak jest w każdym PowerShocie ale przy cyfrówkach zrobiłem tylko 1 fotkę z 1000 bez wlaczonego LCD !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


sobota, 24 kwietnia 2004, 12:13
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post A ty masz taką linie na cały !!
Canon A 60 jest fajny A 70 też !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


sobota, 24 kwietnia 2004, 12:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL