Teraz jest niedziela, 22 kwietnia 2018, 04:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 A70 jako mass storage - czy komus sie udalo ? 
Autor Wiadomość
Post A70 jako mass storage - czy komus sie udalo ?
A70 jako mass storage - czy komus sie udalo ?

jesli tak, prosze o szczegoly
thx


poniedziałek, 5 kwietnia 2004, 16:50
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post C ot @@
Co to MASS STORAGE ??

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


niedziela, 2 maja 2004, 13:00
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
PAMIĘĆ MASOWA...

...że jako dysk jest widoczny :wink:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


niedziela, 2 maja 2004, 13:11
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!!
Mi właśnie nie w dupe jeża. A w Olympusie się chyba da co za złom !

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


niedziela, 2 maja 2004, 14:34
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Nawet w badziewnym hapeku się da :wink:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


niedziela, 2 maja 2004, 18:29
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Ale... .
Ale da się wgrać fotki. Za pomocą programu.

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


niedziela, 2 maja 2004, 21:31
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Za pomocą programu to można satelitę "zestrzelić"... :wink:

Nie ma "dysku" w Canonach A** ? To źle... :cry:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


niedziela, 2 maja 2004, 22:22
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
CHYBA Z MAMA

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


poniedziałek, 3 maja 2004, 12:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post Re: !!
kamoreks napisał(a):
CHYBA Z MAMA


Co autor miał na myśli ?

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


poniedziałek, 3 maja 2004, 14:14
Zobacz profil
Post nawet HP
No właśnie, taka klasa aparatu a podlączenie badziewie, głupi HP chodzi jako dysk wymienny a canona trzeba głupim progsem męczyć, zonk


wtorek, 4 maja 2004, 14:43

Dołączył: środa, 21 lipca 2004, 19:35
Posty: 4
Post A75 - pamiec masowa ?
zobacz tutaj:
http://forum.swiatobrazu.pl/foto/viewtopic.php?t=2486

cya
wojtasl

_________________
A75, 256CF-S, tulejka/King UV, Energizer 2300


czwartek, 22 lipca 2004, 10:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL