Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 05:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 FILMIKI W CANONIE A75 !!! =) 
Autor Wiadomość
Post FILMIKI W CANONIE A75 !!! =)
Cześć czy jesli majac karte 128 mb to moge na niej nagrac 2 filmiki po 30 sekund w rozdzielczosci 640x480 jeden po drugim?Pozdrawiam!!!


niedziela, 2 maja 2004, 19:01
Post 
moesy nagrac takich filmoikw ile Ci sie yapragnie i ymiesci!!!!


piątek, 7 maja 2004, 18:30
Post 
Oczywiście. Na karcie 128MB zmieści sie ci około 4 filmików 30 sekundowych w rozdzielczości 640x480. Jeden filmik 30 sekundowy w rozdzielczosci 640x480 zajmuje 27MB.
Pozdrawiam.


środa, 12 maja 2004, 18:18
Post 
A w rozdzielczości 320x240 na karcie 256 MB?


czwartek, 13 maja 2004, 10:52

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 20:05
Posty: 8
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Anonymous napisał(a):
A w rozdzielczości 320x240 na karcie 256 MB?

Lacznie na karcie 256 MB mozna nagrac okolo 735 sekund filmow w rozdzialce 320

_________________
Canon Powershot A75 + Accu GP 1800 mAh + 32MB


czwartek, 13 maja 2004, 14:52
Zobacz profil
Post 
Przy rozdzielczosci 320x240 można nagrać max 3 minuty. Filmik taki (3 minutowy) zajmuje 46MB, natomiast 30 sekundowy w tej rozdzielczości 9MB.
Pozdrawiam


czwartek, 13 maja 2004, 17:20
Post 
Troszke mnie to wkurza (jesli dobrze zrozumialem), ze nie bede przy karcie pamieci 1gb nagrac wiecej niz 30sek na raz...


poniedziałek, 24 maja 2004, 16:43

Dołączył: czwartek, 13 maja 2004, 13:42
Posty: 9
Post 
no w tym aparacie na pewno nie bo maksymalna pojemnosc karty to 512 mb :lol:


poniedziałek, 24 maja 2004, 17:18
Zobacz profil
Post 
No to nawet 512MB - przeciez tam sie z 8 minut zmiesci...


poniedziałek, 24 maja 2004, 22:04
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Anonymous napisał(a):
No to nawet 512MB - przeciez tam sie z 8 minut zmiesci...


Kup sobie kamere a nie aparat.

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


poniedziałek, 24 maja 2004, 22:22
Zobacz profil
Post 
M napisał(a):
Anonymous napisał(a):
No to nawet 512MB - przeciez tam sie z 8 minut zmiesci...


Kup sobie kamere a nie aparat.


Bardzo smieszne. Poprostu zastanawiam sie, czemu ktos zrobil taki w sumie... blad?


wtorek, 25 maja 2004, 23:56

Dołączył: środa, 26 maja 2004, 09:30
Posty: 9
Lokalizacja: �lšsk
Post To faktycznie głupie!!!
Skoro Kodak umożliwia zapis do 80min filmu, coprawda nie wiem w jakiej jakości, ale jednak. A tu Canon, niby bardziej ceniona firma a takie szopki odstawia. Długość filmu powinna być ograniczona tylko pojemnością karty, a nie jakieś 3 minuty. Pozdrawiam Serdecznie.


środa, 26 maja 2004, 09:34
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
odgórne ograniczenia spowodowane są konstrukcją i przepustowością magistrali wewnątrz aparatu - czyli jeżeli aparat jest wolny to posiada ograniczenie wynikające z wielkości wewnętrznego bufora..

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


środa, 26 maja 2004, 09:53
Zobacz profil

Dołączył: środa, 26 maja 2004, 09:30
Posty: 9
Lokalizacja: �lšsk
Post Co sugerujesz?
Mam zamiar kupić cyfraka. I mam dylemat: Canon A70 czy Kodak DX6340 lub DX6440. Canon reklamuje się jakimś super nowoczesnym procesorem obrazu. Jednak te cztery paluszki do zasilania Canona. Ciekawe że Kodakowi wystarczają dwa? Czy sugerujesz, że Kodak jest lepszy??? Czekam na odp. Pozdrawiam.


środa, 26 maja 2004, 11:31
Zobacz profil
Post 
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25880715 na tej stronie masz a70 za 890 zita..chyba warto.. :D


środa, 26 maja 2004, 15:43
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL