Teraz jest piątek, 6 grudnia 2019, 02:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Karta 128 MB do A75 
Autor Wiadomość
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Kto ma problemy...? Komu i za co niby bana? Cichemu?

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 3 maja 2004, 18:12
Zobacz profil
Post 
Może suchemu chodzi o twoje oblubienice (czy jak to sie dzisiaj mówi) Vendeur, ale czy to źle jest mieć fanki ?? ;) Powinieneś sie cieszyć że ktoś okazuje ci zainstersowanie :)


poniedziałek, 3 maja 2004, 18:14
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Anonymous napisał(a):
Może suchemu chodzi o twoje oblubienice (czy jak to sie dzisiaj mówi) Vendeur, ale czy to źle jest mieć fanki ?? ;) Powinieneś sie cieszyć że ktoś okazuje ci zainstersowanie :)


Uważam, że to jakieś "sztuczne" fanki...

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 3 maja 2004, 18:19
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 3 maja 2004, 12:39
Posty: 31
Post 
sztuczne fanki...a to dobre :lol:

_________________
POZDRAWIAM! :)


poniedziałek, 3 maja 2004, 18:38
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 21:03
Posty: 742
Lokalizacja: Poznań
Post 
sUchY napisał(a):
Ja .... macie problemy ban za głupie zachowanie i tyle. Cichy kolege sobie znalazłeś ???


No z pewnością nie ciebie

_________________
Fullfrejm + 24-200 L 2.8 :)

http://www.negatyw.org


poniedziałek, 3 maja 2004, 21:10
Zobacz profil
Post 
Vendeur napisał(a):
No... musiałaby to być Minolta A2 chyba :D

Poza tym godna mnie jest tylko moja luba widniejąca na jednym ze zdjęć "Tatry" oraz też czasami na innych.

PS. Poza tym jestem pewien, że to jakiś kawalarz robi sobie tutaj jaja i może to ktoś z forumowiczów. Ja się nie dam!

Kawalarz, nie kawalarz.....Ale te 8Megapixeli..............oh!


poniedziałek, 3 maja 2004, 22:54
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post GOSCIU !!
Karty które dodają są firmy Canon są zazwyczaj wolne kup sobie kartę za około 170 zł PRETEC lub KINGSTON(taka pomarańczowa)128MB. Obie firmy są dobre i nie ma co się zastanawiać !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


wtorek, 4 maja 2004, 21:51
Zobacz profil
Post 
Cichy napisał(a):
. Jeśli karta byłaby High Speed i aparat takie karty obsługiwał - skróciłby się jedynie czas zapisu/odczytu zdjęć na karcie.

No właśnie ja w tej kwestii.
Czy Canon A75 obsłuży kartę typu High Speed?
A może ktoś korzysta z tych kart i orientuje się czy komfort pracy jest zauważalny? Może gra nie warta świeczki...
I jeszcze jedno : jak duże karty (w MB) A 75 jest w stanie obsłużyć.


środa, 5 maja 2004, 12:50
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Wydaje mi się, że A75 nie ma aż tak szybkiego i zaawansowanego zapisu zdjęć, czy to seryjnych, czy filmów, aby wymagał karty High Speed. Zwykłą firmówka typu SanDisk powinna być super. A obsłuży zapewne 512 Mb, czy więcej niż się opłaca do niego kupować.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 5 maja 2004, 13:19
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Karty firmy Kingston HIGH SPEED są identycznej szybkości jak te niby wolne. Są tylko droższe.O 20 zł !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


środa, 5 maja 2004, 18:47
Zobacz profil
Post 
[quote="AntekA
I jeszcze jedno : jak duże karty (w MB) A 75 jest w stanie obsłużyć.[/quote]

W tabelce ile moze sie zdjec pomiesci w Instr. do A75 najwieksza karta ma 512 wiec pewnie to jest limit :). No ale 550 zdjec chyba starczy ;)??


wtorek, 11 maja 2004, 21:48

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 20:05
Posty: 8
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Anonymous napisał(a):

W tabelce ile moze sie zdjec pomiesci w Instr. do A75 najwieksza karta ma 512 wiec pewnie to jest limit :). No ale 550 zdjec chyba starczy ;)??


Ehh to oczywiscie bylem ja ;). Ale nie tylko ja mam problemy z tym :)

_________________
Canon Powershot A75 + Accu GP 1800 mAh + 32MB


wtorek, 11 maja 2004, 21:50
Zobacz profil
Post 
Tommi napisał(a):
Anonymous napisał(a):

W tabelce ile moze sie zdjec pomiesci w Instr. do A75 najwieksza karta ma 512 wiec pewnie to jest limit :). No ale 550 zdjec chyba starczy ;)??


Ehh to oczywiscie bylem ja ;). Ale nie tylko ja mam problemy z tym :)


Tak, wystarczy...
Ale karta mogła by też służyć (zamiennie) do przenoszenia danych, a może nawet do mp3 playera - i wtedy warto kupić większą.
No chyba że po zakupie aparatu będę tak zapamiętale pstrykał zdjęcia, że karta nie będzie opuszczać aparatu :)


piątek, 14 maja 2004, 11:01
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL