Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 19:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Czy mozna wlaczyc blokade ekspozycji w G5? 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 23 maja 2004, 22:17
Posty: 209
Post Czy mozna wlaczyc blokade ekspozycji w G5?
Czy istnieje jakis sposob na wlaczenie blokady ekspozycji w G5?

_________________
ObrazekCanon G5, UV, CPL HOYA, Kingston 256 MB, speedlite 420EX, Velbon DX-888


piątek, 3 września 2004, 13:06
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
można Instrukcja strona 97 (blokasa nastawu ekspozycji (AE Lock)

1. Naciśnij przycisk DISPLAY aby włączyć monitor
-----------------------------------------------------------
2. Skieruj ramkę AF lub ramkę pomiaru punktowego na obiekt dla którego chcesz nastawić i zablokować ekspozycję po czym naciśnij spust migawki do połowy
-----------------------------------------------------------
3. przytrzymując spust migawki naciśnięty do połowy naciśnij przycisk *
-----------------------------------------------------------
4. uchwyć ostateczne ujęcie i wykonaj zdjęcie

tak to jest w instrukcji

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 3 września 2004, 13:14
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 23 maja 2004, 22:17
Posty: 209
Post 
ok, dzieki.

_________________
ObrazekCanon G5, UV, CPL HOYA, Kingston 256 MB, speedlite 420EX, Velbon DX-888


piątek, 3 września 2004, 14:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL