Teraz jest czwartek, 19 kwietnia 2018, 21:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Czy ktos moze wie.... 
Autor Wiadomość
Post Czy ktos moze wie....
Witam!
Mam problem ze zgraniem zdjec z kompa do a60 czy ktos mi moze powiedziec jak to zrobic bo xp nie chce nic zgrac do tego aparatu...
prosze o pomoc


niedziela, 5 września 2004, 10:07
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Bo się nie da :)
Jedynie przez Total Commander + plugin
albo ZoomBrowser EX (to co dostałęś z aparatem)

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


niedziela, 5 września 2004, 11:40
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
No, to jest właśnie wada Canonów.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 5 września 2004, 12:11
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
Dlatego przed kupnem warto zapytać o takie "drobiazgi".

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


niedziela, 5 września 2004, 12:49
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: re
superbike2001 napisał(a):
Dlatego przed kupnem warto zapytać o takie "drobiazgi".


I nie kupować Canona... :twisted:

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 5 września 2004, 12:55
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
O Minolcie nie wspominając. :twisted:

Najlepsze trusty, mają tak prostego softa, że można sobie z nich frytkownicę zrobić (nie tak jak Canony i .... dobra, Minolty) :D

A teraz na serio. Wydaje mi się, że można zgrać przez zoom browser ex, ale nie jestem pewien, bo nie próbowałem.

A co chcesz do niego zgrać? Zdjęcia, czy mp3?

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


niedziela, 5 września 2004, 13:00
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 22 sierpnia 2004, 11:09
Posty: 117
Lokalizacja: Poznań
Post Re: re
superbike2001
"Najlepsze trusty, mają tak prostego softa, że można sobie z nich frytkownicę zrobić (nie tak jak Canony i .... dobra, Minolty)"

Trusty działają jako dyski wymienne więc nie ma problemu,
a co do Canona to każdy aparat ma wady i zalety....

_________________
"Pesymista to optymista z praktykš życia. Optymista to pesymista, który wzišł się do roboty."


niedziela, 5 września 2004, 14:54
Zobacz profil
Post 
W zoom browser mozna wgrac zdjecia, z tym ze przy nietypowym formacie [wielkosci] nie mozna pokazac ich na wyswietlaczu. Zeby to zrobic: zoom browser -> camera & memory card -> ipload images.

Mozecie napisac o jaki plugin do total commandera chodzi jesli takowe znacie.


poniedziałek, 6 września 2004, 22:52
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL