Teraz jest czwartek, 20 września 2018, 22:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Wrescie w Europie! 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 22 sierpnia 2004, 11:09
Posty: 117
Lokalizacja: Poznań
Post Wrescie w Europie!
Cześć wreszcie na naszym europejskim rynku bedzie dostępny czarny odpowiedzik Canona EOS 300D a oto link

http://www.fotopolis.pl/index.php?gora=4&lewa=1&e=2270

Miłej lektury

_________________
"Pesymista to optymista z praktykš życia. Optymista to pesymista, który wzišł się do roboty."


środa, 8 września 2004, 22:13
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 22:28
Posty: 70
Lokalizacja: localhost
Post 
Moze jestem dziwny ale mi sie podoba wersja srebrna.. :D

_________________
Canon A75 + 32MB Canon + 256MB Kingston
I na razie tylko tyle..


środa, 8 września 2004, 22:17
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Kliknijcie sobie w "35 mm" i zobaczcie następcę 300V - 300X.
Jaka oblecha... :?

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


środa, 8 września 2004, 22:22
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 7 czerwca 2004, 14:37
Posty: 160
Lokalizacja: Poznań
Post 
Czy ja wiem, czy taki brzydki? Mnie się nawet podoba.

A mam pytanie nt. tego czarnego 300D. Co to jest to dokręcone do niego na dole?

Pozdr,
kSh

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


czwartek, 9 września 2004, 10:48
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Battery-pack/battery-grip - jak zwał tak zwał.
Zastępuje firmowy akumulatorek zwykłymi w rozmiarze AA.
Ponadto ma zdublowany spust migawki do zdjęć portretowych ( tzw. uchwyt pionowy ).
Lepsze lustrzanki ( np. EOS 30 w górę ) mają także zdublowane kółka nastaw.

Edit:
Tu
masz opis i zdjęcie takiego do 300V. Symboli gripa do 300D nie znam.

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


czwartek, 9 września 2004, 10:53
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 7 czerwca 2004, 14:37
Posty: 160
Lokalizacja: Poznań
Post 
Dzięki za odp. Hmm... to teraz taki bajer dorobić do A80 :D Tylko spustu nie da rady zdublować :?

Pozdr,
kSh

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


czwartek, 9 września 2004, 12:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL