Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 23:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 RAW w EOSIE 300d 
Autor Wiadomość
Post RAW w EOSIE 300d
:? Kupilem niedawno eosa 300d i wszytko pieknie ladnie z mala wada. Niemoge podczas ustawiania jkosci zdjec zmienic na RAW !! Czy to wina oprogramowania??? <o ile pamietam mam 1.1.1> czy tesh wada wrodzona?? a moze poprostu cos musze pokrecic ??

Pozdrawiam


piątek, 15 października 2004, 00:44

Dołączył: środa, 25 lutego 2004, 16:59
Posty: 8
Lokalizacja: wrocław
Post 
Raw'y możesz robić jedynie w trybach manualnych. Przejdź na M potem wejdź do menu, i jako jakość fotki wybierz RAW.


sobota, 16 października 2004, 18:30
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 15:34
Posty: 76
Lokalizacja: Legnica
Post 
Zgadza się!! Tylko w manualu!!

A ten 1.1.1. to miałeś fabrycznie dany?? Jeżeli tak to proponuję ci go zmienić na wersję 1.1.1. (tą od rosjan) będziesz miał dużo więcej opcji!!
To nie prawda co piszą na stronie Canona, że nie można zmieniać firmwaru jeżeli się ma wersję 1.1.1!!! Ładuj na kartę ruską wersję i zmieniaj z 1.1.1. na 1.1.1 :)

Pozdrawiam!!

_________________
Canon EOS 300D; EF-S 18-55mm; Sigma 28-300mm MACRO; CF 256 Mb - jak na razie :-)


wtorek, 23 listopada 2004, 12:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL