Teraz jest środa, 26 września 2018, 14:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 aparat jako kamerka ?? 
Autor Wiadomość
Post aparat jako kamerka ??
witam..
Czy ktos kiedykolwiek probowal zrobic z aparatu (canon) kamerke internetowa ?? czy to wogole jest mozliwe..jesli ktos cos na ten temat wie...prosze o pomoc


poniedziałek, 25 października 2004, 12:48

Dołączył: sobota, 11 września 2004, 18:18
Posty: 5
Post 
Nie wiem czy rozumisz nazwy APARTA KAMERA....

Jak by APARAT BYL KAMERA to by sie nie nazywal APARAT!! Jak sie chce robic zdjecia to sie kupuje APARAT a jak krecisz film to KAMERA...


poniedziałek, 25 października 2004, 14:41
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 16 września 2004, 22:08
Posty: 74
Post 
Kamery to z żadnego aparatu nie zrobisz, bo to... aparat, a nie kamera. A jeśli chodzi Ci o kamerkę (internetową?), to w zdecydowanej większości używanie w ten sposób aparatu jest niemożliwe, bo to... aparat. Zresztą jak w instrukcji nie ma o tym słowa, to chyba nic nie zrobisz.

A jeśli chcesz mieć kamerkę internetową, to zajrzyj do jakiegoś sklepu komputerowego. Najtańsze kamerki są już od 60 zł.

_________________
Zenit 12XP + flesze: Elwa FotoE 18LA2 (baterie) i Elgawa N128 (sieć);
Olympus C-310 Zoom, 2x Olympus XD (64 MB i 16 MB);
Aku: 4x GP 1300 mAh + 2x Panasonic 2100 mAh + GP Powerbank;


poniedziałek, 25 października 2004, 16:00
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41
Posty: 556
Lokalizacja: UEO
Post 
:twisted:

_________________
Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !


Ostatnio edytowano piątek, 28 stycznia 2005, 17:37 przez Grisza[Gen], łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 25 października 2004, 16:05
Zobacz profil
Post 
Mozna zrobic aparat jako kamere netowa, ale predzej uszkodzisz sobie matryce.


poniedziałek, 25 października 2004, 16:57
Post 
bzdura jakie uszkodzenie matrycy ??? odpowiedzcie czy canon ma taka opcje czy nie ma , na marginesie fuji dziala jako kamera internetowa zajebiscie !! :)


poniedziałek, 25 października 2004, 17:35

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda :)
Robienie z aparatu kamery internetowej to nonsens, bo:
1. Jakość nie będzie lepsza
2. Brudzi się optyka
3. Matryca nieprzystosowana do działania w sposób ciągły działa w sposób ciągły
4. Co z zasilaniem?
Taniej i prościej jest kupić kamerę internetową. Oczywiście, można próbować używać aparatu jako młotek, robot kuchenny czy samochód ciężarowy, ALE TO BEZ SENSU!


poniedziałek, 25 października 2004, 18:46
Zobacz profil
Post 
TomekK napisał(a):
Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda :)


puknij sie w mozg i nie [ciach!] ludzi [ciach!] co za [ciach!] ograniczone myslenie, bardzo lubie moj aparat wiec [ciach!]!!!


wtorek, 26 października 2004, 11:07
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 28 maja 2004, 12:58
Posty: 28
Post 
Poprostu masz do niego... SENTYMENT :lol:

deniZ


wtorek, 26 października 2004, 12:03
Zobacz profil
Post 
deniZ napisał(a):
Poprostu masz do niego... SENTYMENT :lol:

deniZ


dokladnie :D


wtorek, 26 października 2004, 12:12
Post 
a moj pies na to

Obrazek


wtorek, 26 października 2004, 12:45
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Naczelnik napisał(a):
TomekK napisał(a):
Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda :)


puknij sie w mozg i nie [ciach!] ludzi [ciach!] co za [ciach!] ograniczone myslenie, bardzo lubie moj aparat wiec [ciach!]!!!


A ja go także nie lubię. Zużyj go jak najszybciej, jako kamerka i kup sobie coś lepszego ;).

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 26 października 2004, 13:56
Zobacz profil
Post 
Vendeur napisał(a):
Naczelnik napisał(a):
TomekK napisał(a):
Tak, ale Fuji S5000 to nie szkoda :)


puknij sie w mozg i nie [ciach!] ludzi [ciach!] co za [ciach!] ograniczone myslenie, bardzo lubie moj aparat wiec [ciach!]!!!


A ja go także nie lubię. Zużyj go jak najszybciej, jako kamerka i kup sobie coś lepszego ;).


mam zamiar uzytkowac jak najdluzej !!!! i jesli w tym momencie pojechalbym po Z1 znizylbym sie do twojego poziomu a tego nie zamierzam.

ale twoje [ciach] sie w kazdy temat w ktorym pojawia sie s5000 jest urocze, Vendeur - Wielki Inkwizytor


wtorek, 26 października 2004, 14:33
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Naczelnik napisał(a):

ale twoje [ciach] sie w kazdy temat w ktorym pojawia sie s5000 jest urocze, Vendeur - Wielki Inkwizytor


Wszyscy, jak i Ty, wiedzą dobrze kiedy stosuję "[ciach]". Najwyraźniej nie potrafiłeś utrzymać swojego języka na wodzy. Zrobiłem to dla Ciebie, bo ja bym się wstydził, gdyby ktoś zobaczył takie przekleństwa w moim poście.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 26 października 2004, 15:01
Zobacz profil
Post 
Vendeur napisał(a):
Naczelnik napisał(a):

ale twoje [ciach] sie w kazdy temat w ktorym pojawia sie s5000 jest urocze, Vendeur - Wielki Inkwizytor


Wszyscy, jak i Ty, wiedzą dobrze kiedy stosuję "[ciach]". Najwyraźniej nie potrafiłeś utrzymać swojego języka na wodzy. Zrobiłem to dla Ciebie, bo ja bym się wstydził, gdyby ktoś zobaczył takie przekleństwa w moim poście.


dlatego sam uzylem [ciach] bo musialbym napisac ... a twoje wpierdalanie sie w kazdy temat ... itd

wiec wyreczylem cie w ciachowaniu i nie wstydze sie przeklenstw , ktorych uzyłem swiadomie i z zachowaniem wszelkich zasad ortografii, dzieki za uwage.

a okreslenie Wielki Inkwizytor odnosi sie do religijnej walki na modele , ktorej nienawidze bo to dziecinne, glupie i infantylne - kojarzy mi sie z tekstami z ulicy " jestes wiesniakiem bo masz takie ciuchy a nie adidasa"

a zyczenia typu " zycze ci zeby ci sie aparat zwalil" sa bardzo fajne , moze tobie rodzice od razu zakupia nowy ale ja musialbym sam zarobic i sobie kupic gdyby sie zepsul wiec takie zarty mnie nie smiesza !!!


zakonczmy ta rozmowe bo do niczego nie prowadzi moze ktos odpowie chlopakowi czy conon ma taka opcje czy nie.


wtorek, 26 października 2004, 15:31
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL