Teraz jest wtorek, 18 września 2018, 22:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Macro w S1IS 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 6 czerwca 2004, 13:16
Posty: 6
Lokalizacja: woj. œlšsko-małopolskie
Post Macro w S1IS
[i]CZEMU NIE MA W S1IS [u]MACRO???[/i] :wink: [/u]


sobota, 30 października 2004, 02:55
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 28 sierpnia 2004, 22:17
Posty: 23
Lokalizacja: Zabrze
Post 
Cóż za rozsądne pytanie! :evil:

Nie ma go prawdopodobnie dlatego, że firma Canon go tam nie umieściła, a poza tym, jak to już bylo napisane w wielu postach na forum, aparat ostrzy już przy około 5 cm (a nie 10 jak to wynika z dokumentacji) co z powodzeniem za makro służy.

_________________
"Never underestimate the power of stupid people in large groups."


sobota, 30 października 2004, 09:05
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 22 września 2004, 22:01
Posty: 179
Lokalizacja: Toruń
Post 
No właśnie - makro włącza się automatycznie. Jeśli miałeś S1 w dłoni i próbowałeś robić makro fotki to z pewnością to dostrzegłeś. Nie ma tylko przycisku do włączania:)

_________________
"każdy dzień jest walkš..."

CANON POWERSHOT S1 IS... i dobrze jest! / do albumu mojego zapraszam :)


sobota, 30 października 2004, 10:17
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 lutego 2004, 00:02
Posty: 18
Lokalizacja: Polska
Post 
no i jeszcze jeden warunek - 10cm przy minimalnym zoomie (wide), 1m przy większym zoomie (tele)

_________________
S1


sobota, 30 października 2004, 20:40
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 lipca 2004, 12:37
Posty: 206
Lokalizacja: Londyn
Post 
6re6 napisał(a):
no i jeszcze jeden warunek - 10cm przy minimalnym zoomie (wide), 1m przy większym zoomie (tele)


No nie mów, że to wynik Twojego testu?! Gdybyś takowy zrobił to byś się przekonał jak bardzo się myliłeś pisząc to...

_________________
Canon i Nikon


sobota, 30 października 2004, 22:38
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 6 czerwca 2004, 13:16
Posty: 6
Lokalizacja: woj. œlšsko-małopolskie
Post 
OKEJ!!

NO to kupuje sjedynke :P
bo troche spadły z ceny...

:? Niepokoi mnie jeden problem, w sjedynkach po jakimś czasie super cichy silniczek do zoomów zaczyna trzeszczeć i coraz głośniej chodzić... :? hmm..

Kumpel go ma od roku..

:roll: ALE FOTKI WYCHODZĄ ZAJEB...PIIIIP:)

NAPISZCIE COŚ JESZCZE, CZY TO PRAWDA Z TYM ULTRADŹWIĘKOWYM SILNICZKIEM :twisted: ,,,...


środa, 3 listopada 2004, 01:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL