Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 08:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Wasia B7.1 dla 300D 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 4 marca 2005, 13:13
Posty: 36
Post Wasia B7.1 dla 300D
WItam wszystkich. Mam pytanko na ktore pewnie znajdziecie odpowiedz. Otoz postanowilem wgrac do mojej 300-ki ulepszone oprogramowanie firmowe. Wszystko zakonczylo sie sukcesem. Tylko brak znajomosci jezyka angielskiego przyprawila mnie o bol glowy. Czy orientuje sie ktos z Was gdzie znajde wyjasnienia do tego oprogramowania w jezyku polskim, ewentualnie niemieckim? Bylbym b.wdzieczny za udzielona pomoc.
Pozdrawiam


piątek, 4 marca 2005, 13:24
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2004, 19:55
Posty: 611
Lokalizacja: Ostrów Wlkp.
Post 
szukaj - jest wszystko na forum w starych wątkach

_________________
http://www.studiotrzyczwarte.prv.pl/


piątek, 4 marca 2005, 22:14
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
mario1275 napisał(a):
szukaj - jest wszystko na forum w starych wątkach

troche już tu siedze ale czy o tym było to raczej nie pamiętam.

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 4 marca 2005, 22:58
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 marca 2005, 13:13
Posty: 36
Post 
dziekuje za rade, ale uwierz mi, gdybym znalazl to czego szukam, nie zawracalbym nikomu glowy. Owszem, ten temat byl juz raz poruszany, ale linki w nim podane odnosza sie do wyjasnien w jezyku angielskim - a przeciez nie o takie mi chodzi (czytaj wyzej)


sobota, 5 marca 2005, 00:21
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2004, 19:55
Posty: 611
Lokalizacja: Ostrów Wlkp.
Post 
http://forum.swiatobrazu.pl/foto/viewto ... c&start=15

słaby w szukaniu jesteś :D

_________________
http://www.studiotrzyczwarte.prv.pl/


Ostatnio edytowano niedziela, 6 marca 2005, 00:36 przez mario1275, łącznie edytowano 1 raz

sobota, 5 marca 2005, 11:02
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
:oops: :oops: :oops: jednak przegapiłem

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


sobota, 5 marca 2005, 15:06
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 marca 2005, 13:13
Posty: 36
Post 
Mario1275. Zwracam honor i wielkie dzieki :D

_________________
EOS 5D, Eos 30,17-40/F4 L USM, 24-105/f4 L IS USM, 70-200/F4 L USM, 50mm F/1,8, 580EX,


wtorek, 8 marca 2005, 17:24
Zobacz profil

Dołączył: środa, 9 marca 2005, 15:45
Posty: 1
Post 
Helmut

Ja mam wasie po polskiemu w mojej 300 :))

_________________
Trabant na USM'ie


środa, 9 marca 2005, 16:04
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 marca 2005, 13:13
Posty: 36
Post 
Podeslesz mi na skrzynke :?: :lol: Bylbym wdzieczny :D


środa, 9 marca 2005, 21:59
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 9 czerwca 2005, 17:41
Posty: 5
Lokalizacja: wrocław/jelenia góra
Post 
Witam. świeży jestem, więc proszę o wyrozumiałość... mam pytanko do Helmuta. skąd firmware pol do 300d wytrzasnąć? słyszałem, że czasami aparat się nie tak sprawuje zmianie oprogramowania? mam EOS'a dopiero dwa tygodnie, ale zastanawiam się nad wgraniem firmware'u. co poradzicie Obywatele? dzięki z góry :)

_________________
dAnieL


czwartek, 9 czerwca 2005, 18:00
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 9 czerwca 2005, 17:41
Posty: 5
Lokalizacja: wrocław/jelenia góra
Post 
... i może jakaś mała instrukcja jak to bezpiecznie zrobić...? :oops:

_________________
dAnieL


czwartek, 9 czerwca 2005, 18:02
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 marca 2005, 13:13
Posty: 36
Post 
Przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomoc, sam pracowalem na wersji niemieckojezycznej, a jesli chodzi o wgranie tego, to nic prostrzego: rozpakowany plik (crac) zgrywasz na nosnik CF i wkladasz w gniazdo aparatu. Zostaniesz zapytany, czy chcesz obecna wersje oprogramowania zamienic na nowa, a nastepnie potwierdzasz. Trwa to krotka chwilke, po ktorej 300tka wzbogaca sie o pare pozytecznych funkcji. jesli podeslesz mi swoj swoj adres maila to wysle ci wszystko + tlumaczenie z angielkiego na polski :-) Pozdrawiam

_________________
EOS 5D, Eos 30,17-40/F4 L USM, 24-105/f4 L IS USM, 70-200/F4 L USM, 50mm F/1,8, 580EX,


czwartek, 9 czerwca 2005, 22:06
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 9 czerwca 2005, 17:41
Posty: 5
Lokalizacja: wrocław/jelenia góra
Post 
witam! dzięki za odpowiedź. jeśli to nie będzie dla Ciebie problemem to podaję mejla:
daniel_maciej@o2.pl
czyli warto zmienić firmware.

dzięki i będę próbował!

_________________
dAnieL


czwartek, 9 czerwca 2005, 22:25
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 9 czerwca 2005, 17:41
Posty: 5
Lokalizacja: wrocław/jelenia góra
Post 
witammm!!! no i dalej mam problemik. soft wgrał mi się bez większego problemu, ale nie mogę zmienić języka na Polski. nie mogę zmienić języka na żaden inny tylko na Angielski. w sumie nie jest to aż takim utrudnieniem ale chciałbym mieć możliwość dowolności wyboru. czy coś mogę teraz jeszcze zrobić?

_________________
dAnieL


wtorek, 14 czerwca 2005, 10:21
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 13 września 2004, 21:29
Posty: 229
Post 
musisz zmienic na org firmare na jezyk niemiecki gdyz polski jest wlasnie zrobiony zamiast niego, pozniej wgrywasz wasie pl i masz jezyk polski
po wgraniu wasi nie zmieniaj juz jezyka bo aparat sie zawiesi


wtorek, 14 czerwca 2005, 15:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL