Teraz jest środa, 25 kwietnia 2018, 12:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Polskie menu Canon A75 
Autor Wiadomość
Post Polskie menu Canon A75
Witam


Posiadam aparacik o którym mowa w temacie problem w tym ze byl przywieziony z zachodu i nie ma menu po polsku. Jesli koledzy wiedza gdzie mozna sciagnac takie oprogramowanie i jak je wgrac bede bardzo wdzieczny


Pozdrawiam


czwartek, 17 marca 2005, 20:50

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 16:56
Posty: 29
Lokalizacja: bydgoszcz
Post 
nie ma takiej możliwości...


piątek, 18 marca 2005, 00:35
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Ja mam G5 kupiony w Canon Polska i też nie mam polskiego menu :mrgreen:

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 18 marca 2005, 01:03
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 18 lutego 2005, 02:30
Posty: 39
Post 
ten ze wschodu też niema menu po polsku :D

racze jniemozna wgrać softu po polsku (bo i po co nawet)
no chyba że masz tylko hiszpański lub francuski :D w menu )

_________________
tylko SONY P32


piątek, 18 marca 2005, 01:12
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 18 stycznia 2005, 17:30
Posty: 62
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
Ja mam aparacik z USA i mam polskie menu :lol:

_________________
Canon IXUS 40, Sandisk Extreme III 1GB


piątek, 18 marca 2005, 15:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 18 lutego 2005, 02:30
Posty: 39
Post 
Cytuj:
Ja mam aparacik z USA i mam polskie menu

canona A75 ???
ciekawe

_________________
tylko SONY P32


sobota, 19 marca 2005, 01:06
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 18 stycznia 2005, 17:30
Posty: 62
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
Cytuj:
canona A75 ???
ciekawe


nie, ixusa, masz niżej napisane... :wink:

Jeśli chodzi o polskie menu to zdaje mi się, że jeżeli producent np canon dał do danego aparatu to będzie ono we wszystkich modelach bez względu gdzie został zakupiony.

_________________
Canon IXUS 40, Sandisk Extreme III 1GB


sobota, 19 marca 2005, 04:11
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 18 lutego 2005, 02:30
Posty: 39
Post 
Cytuj:
Jeśli chodzi o polskie menu to zdaje mi się, że jeżeli producent np canon dał do danego aparatu to będzie ono we wszystkich modelach bez względu gdzie został zakupiony.

to raczej fakt

zdziwiłem się, bo temat topicu jest jednoznaczny :D

_________________
tylko SONY P32


sobota, 19 marca 2005, 13:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL