Teraz jest niedziela, 22 kwietnia 2018, 16:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 pytanko 
Autor Wiadomość
Post pytanko
czy jest mozliowaosc zrzucenia zdjecia z kompa na aparat ? zdjecie zostalo wczesniej wykoane aparatem na ktory chce je teraz wrzucic. czy istnieje taka mozliwosc :?: :roll:


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 15:15

Dołączył: czwartek, 2 września 2004, 10:26
Posty: 194
Lokalizacja: z daleka
Post 
a próbowałeś ...np przez n commmander?

_________________
Minolta A2 vel Canon EOS300


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 18:05
Zobacz profil
Post 
Duch napisał(a):
a próbowałeś ...np przez n commmander?

chyba total commandera a totalem probowalem i nic nie dawalo !!


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 18:54

Dołączył: piątek, 11 lutego 2005, 00:49
Posty: 144
Lokalizacja: łódzkie
Post 
pawelek88 napisał(a):
czy jest mozliowaosc zrzucenia zdjecia z kompa na aparat ?


Czy może mi ktoś podać okoliczność w jakiej taka opcja może być potrzebna? Fałszowanie dowodów rzeczowych? Impolozja monitora?

_________________
350D/30D


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:15
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Doleslaw napisał(a):
Czy może mi ktoś podać okoliczność w jakiej taka opcja może być potrzebna? Fałszowanie dowodów rzeczowych? Impolozja monitora?


Ale głupota. A co? Nie można nagrać zdjęć na aparat, aby pokazać np. babci na TV, która nie ma komputera...? Więcej wyobraźni ludzie, błagam.

PS. Aby Canon działał pod PC i można było takie "cuda" wyczyniać, to chyba trzeba mieć do niego jakieś sterowniki, albo pluginy do totala. Kiedyś o tym już było pisane.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:26
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 2 września 2004, 10:26
Posty: 194
Lokalizacja: z daleka
Post 
Doleslaw napisał(a):
Fałszowanie dowodów rzeczowych?

no to mi nie przyszło do głowy ale siostrzeniec pytał mnie kiedyś o taką operację ponieważ zrzucił zdjęcia do kompa a później chciał wykorzystać aparat jako przenośny bank danych :mrgreen:

_________________
Minolta A2 vel Canon EOS300


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:38
Zobacz profil
Post 
Vendeur napisał(a):
PS. Aby Canon działał pod PC i można było takie "cuda" wyczyniać, to chyba trzeba mieć do niego jakieś sterowniki, albo pluginy do totala. Kiedyś o tym już było pisane.

Vendeur mogłbys jasniej?


poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 19:57

Dołączył: środa, 27 kwietnia 2005, 12:17
Posty: 10
Lokalizacja: sloonsk
Post 
Zdjęcia zapisane na karcie fleszowej można zaimportować do kowputera jak i z powrotem na kartę za pomocą czytnika kart (uniwersalnego dla kilku typu kart) po podłączeniu urządzenia do portu USB.

osobiście na kartach zapisuję różne pliki komputerowe (filmy, muza, fotki, wordowskie itp.) przenosząc je pomiędzy komputerami nie spotkałem się z problemami.

pozdrawiam
FStyl


środa, 27 kwietnia 2005, 13:01
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
pawelek88 napisał(a):
Vendeur napisał(a):
PS. Aby Canon działał pod PC i można było takie "cuda" wyczyniać, to chyba trzeba mieć do niego jakieś sterowniki, albo pluginy do totala. Kiedyś o tym już było pisane.

Vendeur mogłbys jasniej?


Niestety, musisz sam szukać. Ja mam Minoltę, która nie robi takich problemów.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 27 kwietnia 2005, 15:48
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Vendeur dobrze pisze - było coś jak plugin do total i było to na http://totalcmd.nm.ru/index_en.html

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


środa, 27 kwietnia 2005, 22:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL