Teraz jest środa, 19 września 2018, 11:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Ruchomy ekranik w A95 
Autor Wiadomość
Post Ruchomy ekranik w A95
Witam serdecznie wszystkich.
Mam taki mały dylemat.Otóż chodzi mi o to czy i na ile wytrzmały jest ten ruchomy ekranik LCD?Tzn. czy jak aparacik wpadnie w jakieś "silne" ręce, to czy sie nie urwie np.Jeśli ktoś wie czy to jego otwieranie i przekręcanie w normalnym użytkowaniu oczywiście,nie spowoduje po jakims czasie jego zepsucia to prosze o jakas odpowiedź.
Na dniach chce zakupic ten model i tylko to mnie powstrzymuje:).


poniedziałek, 13 czerwca 2005, 22:07
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2004, 16:01
Posty: 465
Lokalizacja: Poznań
Post 
No producent chyba by nie wypuscil produktu ktory nie wytrzymalby "normalnego uzytkowania"
A ten obrotowy monitorek to akurat by mnie zachecal do kupna niz powstrzymywal ;)


poniedziałek, 13 czerwca 2005, 22:53
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 20:46
Posty: 85
Lokalizacja: Wolsztyn
Post 
To prawda. Nie idzie prawie zyc bez tego obracanego monitorka :). Jesli chodzi o wytrzymalosc to jak na razie dziala bez zastrzezen, a uwiez mi, wiele razy byl otwierany i zamykany i to przez wiele osob. Nie ma co sie martwic. Wytrzyma :).

_________________
Canon PowerShot A95
+ Canon CF 32 MB + Pretec CF 512 MB
+ 4 x aku GP 2100 + 4 x aku GP 2400 + Ładowarka GP PowerBank Quick 2 + Statyw Velbon CX-440


poniedziałek, 13 czerwca 2005, 23:35
Zobacz profil
Post 
No to mnie uspokoiliście,a więc postanowione, Canon A95 kupuje.Dzięki


wtorek, 14 czerwca 2005, 00:03
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 20:46
Posty: 85
Lokalizacja: Wolsztyn
Post 
Jak to milo komus pomoc ;). Mam nadzieje ze sie nie zawiedziesz na A95'tce. Jak bedziesz mial jakies pytania to szukaj na forum lub pisz do mnie. Pozdrawiam.

_________________
Canon PowerShot A95
+ Canon CF 32 MB + Pretec CF 512 MB
+ 4 x aku GP 2100 + 4 x aku GP 2400 + Ładowarka GP PowerBank Quick 2 + Statyw Velbon CX-440


wtorek, 14 czerwca 2005, 02:08
Zobacz profil
Post 
ja mam canona s1 is.. mam ruchomy ekranik i wydaje mi sie, ze trzeba dużo chęci aby go urwać....


wtorek, 14 czerwca 2005, 16:42
Post 
Przez +/- miesiac uzytkowania mojego A95 wywijalem wyswietlaczem we wszystkie mozliwe strony, otwieralem go i zamykalem, czasami nawet trzymalem caly aparat za ekranik i co? Nie zauwazylem zeby pojawily sie jakies luzy albo inne nieporzadane efekty. Wszystko dziala jakbym dzisiaj odebral aparacik ze sklepu :D


niedziela, 19 czerwca 2005, 15:04

Dołączył: poniedziałek, 27 czerwca 2005, 11:30
Posty: 1
Lokalizacja: Myslovitz
Post 
Ja mam inny model, starszy tj A80. To chyba byl pierwszy model z tejserii z ruchomym ekraniakiem. Poczatkowo mialem podobne obawy jak autor tego tematu. Jednak mam go juz rok i nic, kompletnie nic sie z nim nie dzieje. Dodatkowo moge powiedziec, ze teraz juz byloby mi ciezko kupic aparat, ktory takiego ekranika nie posiada. To bardzo wygodny bajer.


poniedziałek, 27 czerwca 2005, 13:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL