Teraz jest piątek, 27 kwietnia 2018, 07:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 chce kupic aparat canon ixus 50 tylko nie wiem czy ma ten 
Autor Wiadomość

Dołączył: wtorek, 28 czerwca 2005, 13:23
Posty: 13
Lokalizacja: JĘDRZEJÓW
Post chce kupic aparat canon ixus 50 tylko nie wiem czy ma ten
chce kupic sobie cyfroweczke zastanawiam sie nad canonem a95 i ixus 50 i niewiem ktory coraz bardziej mnie przekonuje mnie do ixusa 50 i nie wiem czy ten model ma makro bo chcialbym sie pobawic. dzieki za odpowiedz :lol:


poniedziałek, 11 lipca 2005, 15:16
Zobacz profil
Post 
Oba sprzęty są bardzo dobre, choć należą do zupełnie innych klas aparatów... Ja mam przekonanie do Ixusów- choć są to tylko bardziej luxusowe point and shoty... 2,5 roku temu używałem jakiś czas Canona PowerShota S410 Digital Elph, którego europejskim odpowiednikiem był Ixus 400 ( kosztujący w Polsce grubo ponad 3 tys...- 2 razy drożej niż w Stanach :shock: !! ) i byłem zachwycony tym aparatem. Ixus 50 na 100% ma makro i bardzo wiele innych ciekawych rzeczy. Przede wszystkim posiada Digic II i robi najlepsze sekwencje video ze wszystkich Canonów... :D Poza tym działa na bardziej przyszłościowe karty SD w przeciwieństwie do CF w A95... Ja bym brał Ixusa... No chyba że lubisz chodzić z tak wielką krową jak A95 i wszystko ustawiać samemu...


wtorek, 12 lipca 2005, 09:16
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 21:22
Posty: 258
Post 
TAMPABOY a co może być bardziej fascynujące od ustawiania wszystkiego samemu i po swojemu ?
Iść i jak stado azjatów focić wszystko co się rusza "z małpy" ?

_________________
Prawda! Ponad wszystko!

Do tej pory zginęło mi bez wyjaœnienia 3 posty !


wtorek, 12 lipca 2005, 16:26
Zobacz profil
Post 
Nie chodzi mi o to by wszystko focić w trybie automat !!! Ixus 50 posiada pełno różnych ustawień manualnych i spokojnie można je sobie ustawiać... Może brakować preselekcji czasu migawki i przesłony- ale na dobrą sprawe co to za frajda wybieranie przesłony w 2 czy 3 wartościach... :lol: No ale czas naświetlania by się przydał... Chodzi mi o to że A95 jest delikatnie mówiąc za duży- gdyby miał wymiary A520- złego słowa bym o nim nie mógł powiedzieć...


wtorek, 12 lipca 2005, 18:21
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL