Teraz jest piątek, 21 września 2018, 02:22




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Powershot A510 - Czy może służyć jako kamerka internetowa ? 
Autor Wiadomość

Dołączył: czwartek, 27 października 2005, 19:04
Posty: 3
Post Powershot A510 - Czy może służyć jako kamerka internetowa ?
Siema.
Mam pytanie:
Czy canon powershot A510 może być podłączony pod kompa i działać jako kamerka np. na tlenie podczas video konferencji ?


POZDRO 4 ALL


czwartek, 27 października 2005, 19:07
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 21:22
Posty: 258
Post 
Boże nastepny... :evil:

_________________
Prawda! Ponad wszystko!

Do tej pory zginęło mi bez wyjaœnienia 3 posty !


czwartek, 27 października 2005, 19:25
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 27 października 2005, 19:04
Posty: 3
Post 
Co to znaczy : BOŻE następny ... :!: :?: :!: :?: :!: :?: :evil:
Zamiast pisać takie teksty, mógłbyś pomóc !!!
konkretnie ... jeśli tak to jak a jeśli nie da sie to trudno... ! :wink:


czwartek, 27 października 2005, 19:29
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 marca 2004, 21:16
Posty: 162
Lokalizacja: Œwinoujœcie
Post 
a widziałeś w instrukcji taką opcję?

_________________
A510 + SD 256 Mb + pokrowiec z hipermarketu + statyw z allegro + GP PowerBank Quick 4x1600 mAh.


czwartek, 27 października 2005, 19:37
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 27 października 2005, 19:04
Posty: 3
Post 
Dobra... nara .. z wami sie widze nie dogadam...

JAK BY SIE NIEDAŁO POPROSTU POWIEDZIEĆ ... nie.... :roll: :wink:


czwartek, 27 października 2005, 19:48
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 marca 2004, 21:16
Posty: 162
Lokalizacja: Œwinoujœcie
Post 
sam sobie odpowiedziałeś. poza tym to jest aparat a nie kamera internetowa.

_________________
A510 + SD 256 Mb + pokrowiec z hipermarketu + statyw z allegro + GP PowerBank Quick 4x1600 mAh.


czwartek, 27 października 2005, 19:49
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 28 października 2005, 11:23
Posty: 4
Lokalizacja: Wielkopolska
Post szkoda aparatu
dobry aparat nigdy nie bedzie działał jako kamera internetowa! Tylko gnioty tak moga dzialac!
pamietaj ze gdy aparat pracuje jako kamera internetowa to caly czas jest wlaczony i prac :evil: uje! Szkoda sprzetu !!!!!!!


piątek, 28 października 2005, 11:51
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 31 października 2005, 17:42
Posty: 1
Post 
Tacy kozacy się tu wypowiadają a guzik wiedzą jest sposób aby ten aparat pracował jako kamerka ja go urzywam przez kartę tv i chodzi szkoda że tylko przez 3 minuty ale faktycznie nie ma co męczyć aparatu.


poniedziałek, 31 października 2005, 17:49
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 18 lutego 2005, 00:07
Posty: 6
Post 
Sory ale jak pracuje przez karte tv to nie pracuje tak jak kamerka internetowa tylko normalna kamera. obraz jest zamieniany w aparacie na analogowy a później znowu zamieniany przez karte tv na cyfrowy.

Kamerka internetowa od razu ma transmisje cyfrową.

Możliwe też że przy podłączeniu aparatu przez karte tv widać charakterystyczny efekt more czy coś takiego, w każdym razie widać pasy na obrazie.

Dodatkowy minus to to że w trakcie pracy widać całe menu i ikonki.

>>> kamerka internetowa to to nie jest<<<


poniedziałek, 31 października 2005, 20:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL