Teraz jest środa, 26 września 2018, 16:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 A610 czy IXUS 50 ??? parametry podobne, ale.... 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 28 października 2005, 11:23
Posty: 4
Lokalizacja: Wielkopolska
Post A610 czy IXUS 50 ??? parametry podobne, ale....
Witam! Pytalem wiele osób na temat wyboru Canon A610 czy IXUS 50 ??? parametry podobne, cena rownież podobna tylko wielkość różna. Czy jeszcze maja jakieś różnice? Który wybrać? zalet mają wiele,a czy maja jakies wady ?????????


piątek, 28 października 2005, 11:26
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 21:22
Posty: 258
Post 
małpa vs kompakt

Ixus 50

IMAGE SENSOR
Type 1/2.5" CCD
Effective Pixels Approx. 5.0M
Modes Auto, Manual, Scene (Portrait, Night Snapshot, Kids & Pets, Indoor, Underwater, Digital Macro), Stitch Assist, Movie
Focal length: 5.8 – 17.4 mm (35mm film equivalent: 35 – 105mm)
Zoom Optical 3x,
Maximum f/number f/2.8 – f/4.9


A610
Type 1/1.8" CCD
Effective Pixels Approx. 5.0M
Focal Length 7.3 - 29.2 mm (35-140 mm 35mm equivalent)
Zoom Optical 4x,
Maximum f/number f/2.8-f/4.1
Modes Auto, Program AE, Shutter priority AE, Aperture priority AE, Manual, Custom, Portrait, Landscape, Night Scene, My Colors (9 settings), Stitch Assist, Movie, Special Scene (Night Snapshot, Kids & Pets, Indoor, Foliage, Snow, Beach, Fireworks, Underwater)

_________________
Prawda! Ponad wszystko!

Do tej pory zginęło mi bez wyjaœnienia 3 posty !


piątek, 28 października 2005, 15:53
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 28 października 2005, 11:23
Posty: 4
Lokalizacja: Wielkopolska
Post 
Powiem tak: mialem Canona A60 potem A75 i A85 Troszeczke poznalem się na tych modelach i powiem, że Canon to mercedes w aparatach cyfrowych (takie jest moje zdanie)
Chce teraz zmienic na Ixusa 50 lub A610 parametry aparatów znam dokladnie! Natomiast nie znam nikogo kto posiada te modele i dlatego chcialem prosić o opinie osob, ktore mialy doczynienia z tymi aparatami i mogą się wypowiedzieć na temat jakosci fotek.... (wiadomo że nie chce jakosci jak od EOSa 350D) :-)

A610 ponoc ma problem z winietowaniem ?!?! czytalem na Ang. forum! czy to prawda? :roll:


sobota, 29 października 2005, 00:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL