Teraz jest sobota, 21 kwietnia 2018, 06:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 tryb makro w A610 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 30 listopada 2005, 12:25
Posty: 1
Post tryb makro w A610
Witam :)
Zastnawiam się nad kupnem tego modelu.Czy możecie ocenić tryb makro w nim?Aparat między innymi byłby wykorzystywany do fotografowania małych obiektów.


środa, 30 listopada 2005, 12:29
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 19 listopada 2005, 19:43
Posty: 22
Post 
Tryb makro w A610 jest super, nie wiem jak w innych aparatach, ale mam tego canona i wg. danych na dpreview.com to chyba (nie przegladalem wszystkich) ma najmniejszy zasieg makro (1 cm). I faktycznie, przykladam tak blisko obiektyw, ze zaslania swiatlo i dotyka przedmiotu, wiec blizej nie moge, a ostrosc na suwaku ostrosci, jeszcze nigdy nie doszla do konca, chodz jest bardzo blisko ;)


czwartek, 22 grudnia 2005, 00:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL