Teraz jest czwartek, 20 września 2018, 12:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Canon Capture - Vista? 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 25 marca 2007, 13:30
Posty: 1
Post Canon Capture - Vista?
Witam
Zainstalowałem nowy system - Vista na kompie.
Niestety mam problem z programami, które były wraz z moim canonem 350 D.
Głównie chodzi mi o program do robienia zdjęc przez kompa - canon EOS capture.
Nie mogę go odpalić na nowym systemie.

Pozdrawiam
Arek


niedziela, 25 marca 2007, 13:33
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post 
Spróbuj może w zakładce "zgodność" wybrać wcześniejszą wersję systemu operacyjnego, na której Twój program chodził.

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


niedziela, 25 marca 2007, 20:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL