Teraz jest środa, 25 kwietnia 2018, 14:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 jak ustawic w canonie a200 migawkę? 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 13 kwietnia 2008, 23:49
Posty: 3
Post jak ustawic w canonie a200 migawkę?
:( :arrow: Dostałem Canona a200. Stary model ,ale robi fajne fotki, nie wiem jak ustawic w nim migawkę. Przełączyłem na ustawienia reczne i nigdzie nie ma migawki w menu. Może ktos mi podpowie jak ją sie ustawia. Z góry dzięki. Pozdrawiam


niedziela, 13 kwietnia 2008, 23:54
Zobacz profil

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post Re: jak ustawic w canonie a200 migawkę?
Może w tym modelu się nie ustawia, podobnie jak w wielu tzw. małpkach.

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


poniedziałek, 14 kwietnia 2008, 11:35
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 13 kwietnia 2008, 23:49
Posty: 3
Post Re: jak ustawic w canonie a200 migawkę?
Widocznie tak. Pozdrawiam i dzieki,


środa, 16 kwietnia 2008, 17:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL