Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 08:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ? 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 18:57
Posty: 5
Post Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
Witam jak w temacie chciałem zapytać czy do canona a630 wejdzie karta o pojemności 4GB ? czy lepiej nie ryzykować i kupić 2x2GB ?


niedziela, 20 kwietnia 2008, 20:36
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
A co na ten temat mówi instrukcja?

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


niedziela, 20 kwietnia 2008, 20:49
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 18:57
Posty: 5
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
W instrukcji doczytalem sie tylko jak wkladac karte i jakie karty aparat obsluhuje ale nie znalazlem nic na temat wielkosci obslugiwanych kart ;/ gdybym znalazl nie pytal bym :P


niedziela, 20 kwietnia 2008, 20:56
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
No to sprawdź w danych technicznych "nośniki pamięci". No i stronę producenta.

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


niedziela, 20 kwietnia 2008, 21:25
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 18:57
Posty: 5
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
Cytuj:
Karty pamięciowe

Oba modele aparatów działają z typowymi kartami pamięciowymi SD i MMC. Oprócz tych kart, obsługują też nowe karty SDHC, niezbyt szybkie ale o dużej pojemności - 4GB i większej. Komplet dostawy PowerShot A640 zawiera kartę
o pojemności 32MB, a PowerShot A630 - kartę o pojemności 16MB.


cytat z http://www.canon.pl tylko teraz nie wiem czy SD tez obsluguje 4GB czy tylko te SDHC ?


niedziela, 20 kwietnia 2008, 21:40
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 18:57
Posty: 5
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
Ok doczytałem się na innej stronie że jednak tylko 2GB można tam włożyć. Dziękuje za wszelką pomoc :) Pozdrawiam :)


niedziela, 20 kwietnia 2008, 21:45
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
Też się cieszę, że Ci się udało rozgryźć problem :D

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


niedziela, 20 kwietnia 2008, 21:47
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 15:15
Posty: 1
Post Re: Canon A630 Karta 4GB SD wejdzie ?
Mam A 640 i wszystkie karty 4 GB (z Biedronki) smigaja kolega ma A 630 (blizniacze aparaty ) i moje w nim chodza a jak jest w cytacie powyzej jezeli obsluguje SD HC to wszystko powyzej 2GB smiga A610 i A 620 nie zobaczy kart powyzej 2 GB bo nie ma obslugi SD HC (HiGH CAPACITY)


środa, 14 maja 2008, 07:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL