Teraz jest czwartek, 19 kwietnia 2018, 12:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 aktualizacja oprogramowania w aparacie D70 
Autor Wiadomość

Dołączył: wtorek, 19 kwietnia 2005, 21:04
Posty: 4
Lokalizacja: Wroclaw
Post aktualizacja oprogramowania w aparacie D70
Ponoc mozna zaktualizowac oprogramowanie w aparacie d70 na d70s. Czy to prawda i skad mozna pobrac taki update. Jakich roznic moge sie spodziewac.


niedziela, 29 maja 2005, 13:32
Zobacz profil
Post 
Zrobiłem to u siebie. Poprawilo sie menu. Lepiej dzieła balens bieli . Znacznie szybszy AF , szczególnie przy zastosowaniu obiektywów , które działały mułowato. Przy ob Nikkor !8-70 DX różnica raczej niezauważalna. ogólnie - warto zmienić firmware na nowy.


wtorek, 31 maja 2005, 09:33
Post 
Jeszcze adres; http://nikonasia-en.custhelp.com
Pobierz pliki , rozpakuj i dalej wg. instrukcji podanej na stronie.


wtorek, 31 maja 2005, 09:44

Dołączył: wtorek, 19 kwietnia 2005, 21:04
Posty: 4
Lokalizacja: Wroclaw
Post 
Dziwi mnie dlaczego nie ma tego na polskiej stronie Nikona


wtorek, 31 maja 2005, 15:24
Zobacz profil
Post 
..mnie dziwi też parę innych rzeczy , np. tylko roczna gwarancja w Nikon Polska... Ale oprogramowanie się sprawdza.


środa, 1 czerwca 2005, 09:56

Dołączył: wtorek, 16 listopada 2004, 17:29
Posty: 3
Post 
mam takie pytanko, mianowicie
zaktualizowalem oprogramowanie ale tylk B,
A zostało mi 1.00
jak mam przejsc do aktualizacji oprogramowania A??


niedziela, 12 czerwca 2005, 12:09
Zobacz profil
Post 
Sformatuj karte, zppisz na niej plik A i dalej krok po kroku


niedziela, 12 czerwca 2005, 17:12

Dołączył: wtorek, 16 listopada 2004, 17:29
Posty: 3
Post 
a tak wogule to moze mi ktos wyjasnic za co odpowiedzialny jest A a za co B.
dlaczego uzywa sie dwoch??
z gory dzieki


niedziela, 12 czerwca 2005, 18:27
Zobacz profil
Post 
A odp. za AF. Zostaw jak masz . Ja tez wróciłem do starego pliku A. Przy nowym na długich ogniskowych wychodziło mydło.


poniedziałek, 13 czerwca 2005, 21:58
Post 
czy w czasie tej akualizacji mozna cos popitolic w obecnym menu (w razie czzego jak bym cos spitolil czy mozna wrocic do starego bez problemu]


poniedziałek, 12 września 2005, 04:49
Post 
zawsze możesz wrócic dostarego firmware lub zmienć tylko jeden z plików. żeby nie "popitolić" pamietaj , że po modyfikacji każdego z plikow aparat ma sie sam wyłączyc!!!!!!!!!!!!!! Wszystko musi zgasnąć na wyświetlaczu.


poniedziałek, 12 września 2005, 20:03
Post 
ok wyzej piszesz zeby zmiecis tylko B czy zmienic takze A obecnie A mam 1 a B 2


wtorek, 13 września 2005, 01:08
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL