Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 05:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 POMOCY !! Minolta dimage 7HI 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 12 marca 2004, 23:33
Posty: 3
Lokalizacja: Rzeszów
Post POMOCY !! Minolta dimage 7HI
Kupiłem aparat 26 grudnia , po jakiś 2 tyg. użytkowania zaczął mi się aparat wyłączać "ERR" /zaraz po włączeniu, lub po pierwszej fotce !!/ po ponownym uruchomieniu aparat działa normalnie,czasami tez się wyłączał, przy ustawieniu kilku zdjęć w odległości czasowej w 95% przypadkach się wyłączał;
/sprawdzałem na 3 kompletach baterii, 3 kartach pamięci i zasilaczu sieciowym/ i ... "err"
wszystko by było O.K., tylko,że kupiłem aparat na allegro/nowy ze stanów/ i naprawę w serwisie w W-wie refundują mi 100 zł, jak nie to wysłac do Stanów, gdzie nie chcę wysyłać, bo nie znam gościa i boję się mu wysyłać !
CO MAM ZROBIĆ !, CZY KTOŚ SPOTKAŁ SIĘ Z TAKĄ USTERKĄ !!!!!!


sobota, 13 marca 2004, 00:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
może wymiana softu by pomogła? co prawda hi powinien mieć nowy soft.. zobaczymy co inni powiedzą..

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


sobota, 13 marca 2004, 01:06
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 12 marca 2004, 23:33
Posty: 3
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
dzięki za odpowiedź,
jeden fotograf powiedział mi,że jeżeli zapisuje się na karcie przy słabym naładowaniu baterii to może coś się stać z oprogramowaniem /a tak też działałem/,że może pomóc przeprogramowanie ??


poniedziałek, 15 marca 2004, 10:59
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
napewno nie zaszkodzi... :)

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


poniedziałek, 15 marca 2004, 11:00
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 12 marca 2004, 23:33
Posty: 3
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
czy można samemu przeprogramować aparat ??

jak zdobyć oprogramowanie ??


wtorek, 16 marca 2004, 20:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL