Teraz jest środa, 25 kwietnia 2018, 04:40




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 MINOLTA Z2 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 23 kwietnia 2004, 16:03
Posty: 1
Post MINOLTA Z2
macie jakies ciekawe fotki?czy z 2 jest o wiele lepsz od z1.prosze o pomoc,waza sie losy co zakupic i czy warto doplacic troszke wiecej do minolty z2 :lol:


piątek, 23 kwietnia 2004, 16:16
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Skoro to dla Ciebie takie ważne, to poczytaj najpierw forum, użyj wyszukiwarki i zobacz sobie sam co pisaliśmy o Z2. Zdjęcia też są w naszym albumie. Wysil się trochę, bo raczej nikt nie będzie powtarzał wałkowanego już tyle razy tematu :)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 23 kwietnia 2004, 16:36
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 marca 2004, 09:46
Posty: 305
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
http://www.ravw.14.pl

_________________
Minolta Z2 + 256MB - Sprzedana

Teraz Fuji S5500 + xD 256MB + statyw
http://www.komputery-attena.9x.pl


piątek, 23 kwietnia 2004, 16:44
Zobacz profil
Post Robione Z2
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=307928

http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=305062
sam robilem ;-)

Ktos wie gdzie kupic adapter zca-100 do mojej Z2 jak tam to piszcie na marek.pawlusiewicz@neostrada.pl


poniedziałek, 26 kwietnia 2004, 20:35

Dołączył: piątek, 6 lutego 2004, 23:54
Posty: 75
Post 
ale uwaga Z1 jest bardzo awaryjnym sprzętem!!!


wtorek, 27 kwietnia 2004, 09:27
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 marca 2004, 09:46
Posty: 305
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
gregmen napisał(a):
ale uwaga Z1 jest bardzo awaryjnym sprzętem!!!


i gregmen wie to najlepiej bo ma kuzyna "profesionaliste" na krancach polski ktory notabene sobie tez kupil minolte z1 :wink:

Nie sugerował bym sie opiniami kogos kto nie ma o tym zielonego pojecia i chce zasiac tylko zamet w glowach innych. W jego naturze jest klotnia i zawsze bedzie dazyl do tego by sie poklocic!
aha odpowiadam jesli cie stac kup Z2, niema aberacji chromatycznej

_________________
Minolta Z2 + 256MB - Sprzedana

Teraz Fuji S5500 + xD 256MB + statyw
http://www.komputery-attena.9x.pl


wtorek, 27 kwietnia 2004, 10:03
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 6 lutego 2004, 23:54
Posty: 75
Post 
słuchaj stać mnie na z2, ale po co kasę wydawać w awaryjne sprzęty, w wielu wątkach mówiono o awaryjnosci z1, kyzynowi na szczęście przy 3 naprawie wysłąno nowy aparat, ale też wadliwy, ale serwis jest świetny i szybki


wtorek, 27 kwietnia 2004, 10:27
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 marca 2004, 09:46
Posty: 305
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
gregmen napisał(a):
słuchaj stać mnie na z2, ale po co kasę wydawać w awaryjne sprzęty, w wielu wątkach mówiono o awaryjnosci z1, kyzynowi na szczęście przy 3 naprawie wysłąno nowy aparat, ale też wadliwy, ale serwis jest świetny i szybki

no coments !!!

_________________
Minolta Z2 + 256MB - Sprzedana

Teraz Fuji S5500 + xD 256MB + statyw
http://www.komputery-attena.9x.pl


wtorek, 27 kwietnia 2004, 10:35
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
gregmen napisał(a):
słuchaj stać mnie na z2, ale po co kasę wydawać w awaryjne sprzęty, w wielu wątkach mówiono o awaryjnosci z1, kyzynowi na szczęście przy 3 naprawie wysłąno nowy aparat, ale też wadliwy, ale serwis jest świetny i szybki


Człowieku! Naucz się w końcu czytać!!! ravw wspomniał o Z2, a nie Z1!!! Jeszcze nie było przypadku takiej awarii.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Zobacz profil

Dołączył: środa, 14 kwietnia 2004, 09:51
Posty: 30
Lokalizacja: katowice
Post 
Najlepiej kup sobie w AUCHANIE kodaka CX6200 bedziesz miał super sprzet i tylko za 359 zł


wtorek, 27 kwietnia 2004, 12:56
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Yanusz napisał(a):
Najlepiej kup sobie w AUCHANIE kodaka CX6200 bedziesz miał super sprzet i tylko za 359 zł


To chyba ironicznie...? :)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 27 kwietnia 2004, 13:18
Zobacz profil

Dołączył: środa, 14 kwietnia 2004, 09:51
Posty: 30
Lokalizacja: katowice
Post 
Oczzywiscie ze tak :D

pozdrawiam Yanusz


wtorek, 27 kwietnia 2004, 13:21
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 6 lutego 2004, 23:54
Posty: 75
Post 
ironicznie to prawda, lepszy taki sprzęt w ręku, niz super w serwisie w ciągłych naprawach, takie samochody KIA (np sportage) to tez piękne auta i super parametry, ale po co takie auto jak mieszka w serwisie???


wtorek, 27 kwietnia 2004, 13:29
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
gregmen napisał(a):
ironicznie to prawda, lepszy taki sprzęt w ręku, niz super w serwisie w ciągłych naprawach, takie samochody KIA (np sportage) to tez piękne auta i super parametry, ale po co takie auto jak mieszka w serwisie???


A ten znowu swoje..................

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 27 kwietnia 2004, 13:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL