Teraz jest poniedziałek, 23 kwietnia 2018, 05:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Torba do Minolty Z2 z tulejka UV 
Autor Wiadomość

Dołączył: czwartek, 27 maja 2004, 09:51
Posty: 21
Lokalizacja: Poznań
Post Torba do Minolty Z2 z tulejka UV
Witam

czy jakies propozycje macie, albo doswiadczenia? Chcialbym przykrecic nasadke na stale, ale nie wiem do jakiej torby to sie zmiesci. Moze przykladowy link z allegro?

pozdrawiam
Lukasz


piątek, 28 maja 2004, 02:20
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Zdecydowanie powinieneś wybrać się z kompletem do jakiegoś sklepu i tam sobie dopasować. Albo kupić całkiem większą torbę i mieć zapas także na inne akcesoria.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 28 maja 2004, 02:55
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 27 maja 2004, 09:51
Posty: 21
Lokalizacja: Poznań
Post Torba do Minolty Z2 z tulejka UV
Tak... tez tak zrobie, ale myslalem, ze moze ktos mi tego zaoszczedzi i kupie taniej na allegro. Nie wiem jak to bedzie wygladac, gdy bede pchal i wyjmowal w MediaMarkcie Z2 do roznych toreb :) Ochrona bedzie miala ubaw... :))

pozdro


piątek, 28 maja 2004, 08:41
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 28 maja 2004, 12:58
Posty: 28
Post 
Witam,

Przede wszystkim ochrona Cie nie wpusci z aparatem do MM.
Nawet nie probuj tego robic... A jesli Ci sie uda z nim wejsc, to moze byc nieciekawie. Przeciez w MM maja takie aparaty, popros, zeby Ci ktos z obslugi pomogl w dobraniu do Z2 torby i tyle :)

deniZ

ps. a jak juz cos dobierzesz, to sie pochwal, bo ja tez bede kupowal torbe, tylko musze pierw porzadnie sprawdzic aparat zanim zaczne kupowac dodatki.


piątek, 28 maja 2004, 14:13
Zobacz profil
Post 
Oczywiście że ochrona wpuści, trzeba tylko podejść z aparatem do ochroniarza i on wypisuje kartke z numerem seryjnym towjego aparatu o możesz chodzić i dopasowywać bez problemu, przy wyjściu pokazujesz kartekę i OK.


piątek, 28 maja 2004, 16:40
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 kwietnia 2004, 22:07
Posty: 33
Lokalizacja: 3miasto
Post 
a jak torby szukałem w MM to wybrałem kilka które mi się podobały, podszedłem do stoiska z aparatami i wziąłem aparat z półki i zacząłem dopasowywać :wink: Kupiłem torbe za 35 zł i jestem z niej strasznie zadowolony, idealna do Zetek, ale jak bede chciał dokupić nasadke to wtedy pewnie będe musiał zmienić torbe... no ale 35 zł to tyle co nic 8)

_________________
Konica Minolta Z2 + 256SD + Statyw
Obrazek


piątek, 28 maja 2004, 20:50
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 27 maja 2004, 09:51
Posty: 21
Lokalizacja: Poznań
Post 
hmmm... u mnie w MM (poznan) to aparaty sa przysrubowane do polek sznurem z alarmem na koncu :)
ale zjaje sie taak zrobie, z ta karteczka.

Co do torby Charli to ta nasadka nie upchnie sie gdzies z boczku? Bo warto by bylo jeszcze akumutorki zapasy tam wepchnac.

pozdro


sobota, 29 maja 2004, 23:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Arbi napisał(a):
Bo warto by bylo jeszcze akumutorki zapasy tam wepchnac.

Z półki w MM ?
No wiecie :D

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


sobota, 29 maja 2004, 23:52
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 kwietnia 2004, 22:07
Posty: 33
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Arbi napisał(a):
Co do torby Charli to ta nasadka nie upchnie sie gdzies z boczku? Bo warto by bylo jeszcze akumutorki zapasy tam wepchnac.

Torba ma kieszonki w których nosze zapasowe akumulatorki, latareczke, bisłą kartke, szmatke do czyszczenia szkieł, kable TV, kabel USB i druga karte pamięci, w drugą ręke statyw i ide robić zdjęcia :wink:
Ale jak dokupie nasadke to już faktycznie może być problem z miejscem :roll:

_________________
Konica Minolta Z2 + 256SD + Statyw
Obrazek


niedziela, 30 maja 2004, 00:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 28 maja 2004, 12:58
Posty: 28
Post 
Witam,

Musze sie pochwalic :)
W sobote kupilem w MM torbe na moja Z-tke z tulejka :)
Torba Vanguard Bali :)
Super ! :)

buzka!
deniZ

ps. pozwolili mi wejsc z aparatek, tylko wypisali taka kartke z numerem seryjnym aparatu i wszystko bez problemow - jednak :)


poniedziałek, 7 czerwca 2004, 09:37
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 stycznia 2004, 19:09
Posty: 46
Post 
pochwal sie za ile :)
bo tez musze do mojej z1 z tuleją coś kupić bo do starego sie nie mieści :)


poniedziałek, 7 czerwca 2004, 10:50
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 28 maja 2004, 12:58
Posty: 28
Post 
Witam,

to jest cos takiego
http://www.eurocolor.com.pl/aa_produkty ... 0&id_kat=7

Tylko nie wiem czemu ja mam tez Bali 14 Z, ale z materialu nie skoropodobnego. Kolory czarno-czerwony i bez tej raczki u gory.
IMHO duzo ladniejsze. Ale to rzecz gustu.
Wchodzi tam Z-tka z tulejka, pudeleczko z dodatkowymi aku i pare duperelkow typu, pudelko na filtr, dodatkowa karta. Wiecej nie upycham, bo po co ?
Calosc dosc sztywna (o to chodzi), a wewnatrz mieciutko wylozone :)
Pasek na ramie i uchwyt na pasek do spodni.

Cena 79.90 PLN

Wieczorkiem jakby ktos chcial i byl zainteresowany to pstrykne fotke :D

buzka!
deniZ


poniedziałek, 7 czerwca 2004, 11:12
Zobacz profil
Post 
Ja nie wiem jak ma wygladac taka torba na minolte. Wybieram sie teraz do sklepu - ale jeszcze nic nie widzialem. Troche dziwne to wszystko: aparat zamiast jak inne mniejsze kompakty pasek na reke, ma wiekszy na szyje - i teraz: Kupuje druga torbe i caly aparat wkladam do torby. Ta torba rowniez ma Pasek ktory zawiesze na ramieniu, ale tak chodzic po ulicy to strach, wiec cala torbe trzeba wlozyc do plecaka. I jak teraz szybko wyciagnac aparat? Troche to skomplikowane. Lepiej wziasc torbe dopasowana idealnie, czy zostawic troche luzu w srodku (albo i wiecej luzu)?

Z tanszymi aparatami maja sie lepiej. Leciutki aparat wyjmuje z kieszeni (minolta wisi na brzuchu na dlugim pasku) i pasek zakladam na reke. A tu? Troche to nieporeczne... ale coz... cos za cos.

Pozdrawiam


piątek, 6 sierpnia 2004, 21:24
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
:lol:

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 6 sierpnia 2004, 21:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41
Posty: 556
Lokalizacja: UEO
Post 
:evil:

_________________
Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !


Ostatnio edytowano wtorek, 25 stycznia 2005, 20:33 przez Grisza[Gen], łącznie edytowano 1 raz

piątek, 6 sierpnia 2004, 21:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL