Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 17:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 z2-problem z aparatem 
Autor Wiadomość

Dołączył: sobota, 29 maja 2004, 12:42
Posty: 3
Post z2-problem z aparatem
mam problem w z2 z przełączniem obrazu z monitoru na wizjer ,aparat nie przełączy obrazu na wizjer . Może ktoś się z tym problemem spotkał lub miał taki przypadek


sobota, 29 maja 2004, 12:52
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2003, 08:56
Posty: 952
Lokalizacja: Gdynia
Post 
To niestety już standardowy problem z Z1 i parokrotnie pojawił się na forum. Poszukaj w dziale Minolty, znajdziesz 2-3 posty na ten temat.

Pozdrawiam.


sobota, 29 maja 2004, 13:26
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Kilka osób napawiło taką "awarię" mocniejszym stuknięciem w spód aparatu. Jeśli to nie pomoże, to oddaj do serwisu - zrobią w moment.

Ktoś też kiedyś poluzował śrubki w obudowie i zaskoczyło.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 29 maja 2004, 15:15
Zobacz profil
Post 
Vendeur napisał(a):
Kilka osób napawiło taką "awarię" mocniejszym stuknięciem w spód aparatu. Jeśli to nie pomoże, to oddaj do serwisu - zrobią w moment.

Ktoś też kiedyś poluzował śrubki w obudowie i zaskoczyło.


przypomina mi się motyw z brakiem dobrego sygnału w TV;)

dwa uderzenia i porgram wskakiwał ;) :D


sobota, 29 maja 2004, 16:46
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
czyżby z2 odziedziczyła tą dolegliwość po z1? szkoda.. :(

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


sobota, 29 maja 2004, 17:29
Zobacz profil
Post 
int napisał(a):
czyżby z2 odziedziczyła tą dolegliwość po z1? szkoda.. :(


a czy tobie się to tez przytrafiło ??

+
na czym to polega że przłancza z LCD na te małe okienko ??


sobota, 29 maja 2004, 18:44

Dołączył: sobota, 29 maja 2004, 12:42
Posty: 3
Post 
kiaad napisał(a):
int napisał(a):
czyżby z2 odziedziczyła tą dolegliwość po z1? szkoda.. :(


a czy tobie się to tez przytrafiło ??

+
na czym to polega że przłancza z LCD na te małe okienko ??

A Ty też ,miałeś ten przypadek i co zrobiłeś


sobota, 29 maja 2004, 20:03
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 stycznia 2004, 19:09
Posty: 46
Post 
w mojej minolcie sie coś takiego nie zdarzyło ale kolega miał taki problem i jak sie okazało nie musiał stukać ;) w aparat baterie miał już słabe i nie mogl przełączyć, po włożeniu naładowanych baterii problem zniknął


niedziela, 30 maja 2004, 13:23
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 kwietnia 2004, 20:45
Posty: 68
Lokalizacja: LINDEN N.J. USA
Post Re: z2-problem z aparatem
wiesu napisał(a):
mam problem w z2 z przełączniem obrazu z monitoru na wizjer ,aparat nie przełączy obrazu na wizjer . Może ktoś się z tym problemem spotkał lub miał taki przypadek


W I T A M .

A ja nie cudowałem tylko oddałem aparat do servisu. Pięć dni
i przeŁĄcza jak nówka .

P O Z D R A W I A M

_________________
miechurzanka

...co masz zrobić dziœs
zrób pojutrze, a będziesz miał dwa dni wolne...


niedziela, 30 maja 2004, 15:45
Zobacz profil

Dołączył: środa, 21 kwietnia 2004, 11:31
Posty: 162
Post Re: z2-problem z aparatem
miechurzanka napisał(a):
A ja nie cudowałem tylko oddałem aparat do servisu. Pięć dni
i przeŁĄcza jak nówka .

A nawet lepiej bo teraz juz nie trzeba naprawiac...
Poz


Ostatnio edytowano niedziela, 30 maja 2004, 20:01 przez gerth, łącznie edytowano 1 raz

niedziela, 30 maja 2004, 19:26
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 8 kwietnia 2004, 20:45
Posty: 68
Lokalizacja: LINDEN N.J. USA
Post Re: z2-problem z aparatem
gerth napisał(a):
A nawet lepiej bo teraz juz nie trzeba naprawiac...
Poz


W I T A M .

Tak dokładnie tak. Właśnie dziasiaj w południe wróciłem ze spotkania dość licznej grupy ludzi. Trwało od piątku popołudniu
do niedzielnego obiadu i miałem okazję wręcz "pokatować" swoją
Z 1 i jakoś jej krzywdy naprawdę intensywnym używaniem nie
uczyniłem. Super maszyna.


P O Z D R A W I A M

_________________
miechurzanka

...co masz zrobić dziœs
zrób pojutrze, a będziesz miał dwa dni wolne...


niedziela, 30 maja 2004, 19:55
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: z2-problem z aparatem
wiesu napisał(a):
A Ty też ,miałeś ten przypadek i co zrobiłeś


kiaad nie ma Minolty Z - zamierza kupić jakiś aparat dopiero na wakacje, z tego co pamiętam.


miechurzanka napisał(a):
Super maszyna.


Zgadzam się w 100% :!:

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 31 maja 2004, 00:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL