Teraz jest wtorek, 25 września 2018, 04:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Formatowanie karty w Z2 
Autor Wiadomość

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2004, 14:57
Posty: 1
Lokalizacja: swój
Post Formatowanie karty w Z2
Jak sformatowac karte w Z2.
Przegladam menu i nie moge znalesc odpowiedniej opcji:-(.
Mozecie mnie poprowadzic za raczke i wskazac co nalezy nacisnac/przelaczyc aby sformatowac karte w Minolcie Z2.


piątek, 4 czerwca 2004, 10:23
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 1 czerwca 2004, 10:26
Posty: 21
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Wchodzisz w tryb oglądania zdjęć (nie QuickView tylko ten co to sie go ustawia tym przełącznikiem), otwierasz Menu i tam w pierwszej zakładce jest Format :)

p.

_________________
Minolta A1


piątek, 4 czerwca 2004, 11:34
Zobacz profil
Post 
A moge sie dowiedziec po co formatowac pamiec??
No chyba ze macie na mysli format w celu wyczyszczenia zapisanych zdjec :D:D


czwartek, 29 lipca 2004, 19:25
Post 
Nie jest to jedyna sytuacja gdy formatuje sie pamieci. Co wiecej, w tej sytuacji mozna obejsc sie bez formatu, ale sa takie w ktorych sie nie da :twisted:


piątek, 30 lipca 2004, 11:48
Post 
prosze o pomoc: mam świeżutki aparat (moja pierwsza cyfrówka-canon nawiasem mówiąc) i nową nieużywaną kartę. czy przed pierwszym użyciem całego zestawu muszę formatować kartę w aparacie??? jeżeli cos takiego sie robi, na czym to polega i jak to zrobic??
pytanie moze smieszne dla przytłaczającej większości , ale z tym nikt sie przeciez nie rodzi i trzeba sie nauczyc. może ktoś wykaze trochę cierpliwości, nie chciałbym czegos od razu popsuc


niedziela, 9 stycznia 2005, 22:09
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
Anonymous napisał(a):
prosze o pomoc: mam świeżutki aparat (moja pierwsza cyfrówka-canon nawiasem mówiąc) i nową nieużywaną kartę. czy przed pierwszym użyciem całego zestawu muszę formatować kartę w aparacie??? jeżeli cos takiego sie robi, na czym to polega i jak to zrobic??
pytanie moze smieszne dla przytłaczającej większości , ale z tym nikt sie przeciez nie rodzi i trzeba sie nauczyc. może ktoś wykaze trochę cierpliwości, nie chciałbym czegos od razu popsuc

nie ukrywam że tak.. może mniej śmieszne by było gdybyś zadał je w dziale poświęconemu canonowi :twisted: .. a tu to jawna prowokacja więc chyba poważnych odpowiedzi się nie spodziewaj :D.. nie mniej jednak gdyby chodziło o minoltę, to zasugerowałbym sformatowanie pamięci na samym początku - zawsze to pewniej ;)

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


niedziela, 9 stycznia 2005, 22:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL