Teraz jest środa, 19 września 2018, 12:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 w moim pokoju 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 2 maja 2004, 01:05
Posty: 17
Post w moim pokoju
mam tą Z1 i probuje zrobic fotke mojemu kotkowi ktory sobie siedzi na tapczanie. problem w tym ze przy świecącej żarówce(jest noc) w trybie auto łapie łapie łapie tę ostrość i złapać nie można bo wciąć czerwone kółeczko się świeci. Jak mam zrobić zatem to zdjęcie jaki tryb wybrać? piszcie minoltowcy.

_________________
Chodzš słuchy po tym forum, że ponoć potrafię być wrednie dosłowny - ja tam nie wiem...
niezalogowany silent


środa, 9 czerwca 2004, 23:19
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 czerwca 2004, 16:33
Posty: 64
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Minoltowcem nie jestem ale pewnikiem albo musisz recznie ostrosc ustawic, albo zaswiecic jakas latarka zeby aparat zlapal ostrosc i wtedy pstrykac...

EDIT cholera nie doczytalem "przy swiecacej zarowce", przepraszam za post

_________________
Olympus Camedia C-220, na wiecej mnie nie stac :/


Ostatnio edytowano środa, 9 czerwca 2004, 23:40 przez obik, łącznie edytowano 1 raz

środa, 9 czerwca 2004, 23:26
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post 
Mam nadzieję, że nie próbujesz ustawić tej ostrości na jednolitym tle :wink:

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


środa, 9 czerwca 2004, 23:38
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 2 maja 2004, 01:05
Posty: 17
Post 
mam włączoną lampę błyskową a propo. aha i jescz ejedno co oznacza to kółko czerwone ze nie ma ostrośći czy tez coś ze światłem nie tak

_________________
Chodzš słuchy po tym forum, że ponoć potrafię być wrednie dosłowny - ja tam nie wiem...
niezalogowany silent


środa, 9 czerwca 2004, 23:38
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post 
Czerwone kółko to brak ostrości. Z1 nie znam ale spróbuj mimo to zrobić zdjęcie. Może nie będzie tak źle :)

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


środa, 9 czerwca 2004, 23:41
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Ustaw manualem i po problemie.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 9 czerwca 2004, 23:43
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Vendeur napisał(a):
Ustaw manualem i po problemie.
]

:D:D:D Samo ustawienie w manualu JEST problemem :D szczeg. w ciemnościach..

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


czwartek, 10 czerwca 2004, 02:21
Zobacz profil
Post 
bonnum napisał(a):
Vendeur napisał(a):
Ustaw manualem i po problemie.
]

:D:D:D Samo ustawienie w manualu JEST problemem :D szczeg. w ciemnościach..


God job Bonnum! :wink:


czwartek, 10 czerwca 2004, 04:24
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Właśnie w ciemnocie Mazualem nie ustawi chyba że bedzie co 1 nacisniecie ostrosci robił fotje aż do dobrej ostrosci. Ale kot mu zwieje wtedy.

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


czwartek, 10 czerwca 2004, 13:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL