|
|
|
Teraz jest środa, 11 grudnia 2019, 08:05
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
 Problem z Minolta E223
Niedawno kupilem Minolta E223, ale mam dosyc duzy problem. Jest to zapewne moja wina, ale nie wiem w czym tkwi. Aparat robi strasznie zamazane zdjecia (wiekszosc do skasowania), zarowno na auto jak i na innych ustawieniach. Prosze o rady.
|
piątek, 11 czerwca 2004, 20:47 |
|
 |
Vendeur
Moderator
Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36 Posty: 6257 Lokalizacja: Wrocek
|
Może aparat ustawia zbyt długie czasy naświetlania? Powinieneś dać link do jakiegoś zdjęcia, aby można było ocenić dokładnie przyczynę. Czy robisz fotki w pomieszczeniach przy słabym oświetleniu? Próbowałeś na manualu z priorytetem migawki, ustawiając najmniejszą możliwą? Wtedy aparat da najkrótszy czas, w jakim może wyjść zdjęcie i może to pomoże. Albo trzeba użyć lampy... Powodów może być kilka, ale potrzebujemy dokładniejszy opis albo jakiś przykład.
piątek, 11 czerwca 2004, 21:14 |
|
 |
superbike2001
Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59 Posty: 1321 Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
|
 re
a jakie były czasy migawki (jeśli on to pokazuje)?
Bo może są po prostu poruszone?
Na razie wygląda na to, ale innych możliwości nie wykluczam.
_________________ ::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::
|
piątek, 11 czerwca 2004, 21:15 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|