Teraz jest niedziela, 22 kwietnia 2018, 04:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 MAM MINOLTE Z2 
Autor Wiadomość
Post MAM MINOLTE Z2
Na pierwsze uruchomienie super sprzent zdjęcia w porażającej jakości .
Drugiego dnia testowałam ją w domu przy świetle naturalnym poza oknam i co się okazało - troszeczke zmienia kolory widocznie balans bieli albo trzeba uruchomić manulane funkcje bo automat sie gubi.

Myśle o zakupieniu przysłony do UV albo coś w tym stylu
czy coś możecie zaproponować ??


piątek, 23 lipca 2004, 15:26
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Zobacz w domu przy słabym oświetleniu - dopiero się zgubi :(
Z- ki :twisted:

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 23 lipca 2004, 15:59
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
hehe, niestety, ale to prawda, ten rapid af ma tą słabość, że w słabym oświetleniu wariuje. Coś za coś.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


piątek, 23 lipca 2004, 18:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
a jak szuuuuuuumi :twisted:

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 23 lipca 2004, 22:23
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
I jaka brzyyyyyydka :P

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


piątek, 23 lipca 2004, 22:31
Zobacz profil
Post 
Nie mam takich problemow jak wy...
Mam Z1 i bardzo rzadko mi sie gubi AF...
Fakt ze gubi sie np w hali 7x10m, przy zarowce 75W, w mieszkaniu przy pochmurnej pogodzie, gdy ustawie go w tryb tele, ale nie mialem jeszcze z tym wiekszych klopotow.

Ostatnio w takiej ciemnej hali robilem zdjecia urzadzeniom serwerowym firmy Powszechna Agencja Internet SA, naprawde zabujcze warunki, ale poszlo. Troszke lepiej byloby gdybyscie kupili sobie lampe minolty i robili fotki z przedblyskiem, wtedy aparat moze ustawic szybciej i lepiej AF.


sobota, 28 sierpnia 2004, 15:05
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL