Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 01:53




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 DiMAGE Z3 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 11:46
Posty: 2
Lokalizacja: Wrocław
Post DiMAGE Z3
CZY ktoś zna możliwości techniczne tego modelu w porównaniu do A1 a także porównanie ceny?


środa, 4 sierpnia 2004, 11:55
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Nie ma porównania...

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 4 sierpnia 2004, 11:58
Zobacz profil

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 11:46
Posty: 2
Lokalizacja: Wrocław
Post 
nie znasz tych aparatów skoro nawet nie umiesz porównać cen


środa, 4 sierpnia 2004, 13:06
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
chrzaw napisał(a):
nie znasz tych aparatów skoro nawet nie umiesz porównać cen


No zapewne masz rację... To może porównaj sobie jeszcze Z3 i Dynax 7 DiGITAL...

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 4 sierpnia 2004, 13:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
chrzaw napisał(a):
nie znasz tych aparatów skoro nawet nie umiesz porównać cen

nie chodzi o znajomosc, a raczej o sens.
co wyniknie z porownania nowego fiata punto z wczesniejszym modelem mercedesa, czy jak (cynicznie) sugeruje Vendeur z lexusem.
no fakt - to i to jest autem, ma kola, fotele, drzwi i silnik...
podobnie porownanie tych modeli aparatow - oba maja obiektywy (calkiem inne), oba zachowuja sie w jakis sposob (zupelnie inny)...
niektore porownania nie bardzo maja sens...

_________________
remanent...


środa, 4 sierpnia 2004, 13:51
Zobacz profil
Post 
tu masz link:

http://www.dpreview.com/news/0407/04070703dimagez3.asp

do info na temat Z3, ponieważ info Z1 jest ogólnie dostępne zestawienie wykonaj sam.

Pozdrawiam

8) 8) stolo 8) 8)


środa, 4 sierpnia 2004, 14:56
Post 
chodziło mi oczywiście o A1 a nie Z1 :oops:

8) 8) stolo 8) 8)


środa, 4 sierpnia 2004, 14:58

Dołączył: środa, 19 maja 2004, 16:24
Posty: 9
Lokalizacja: Kraków
Post 
Czy ktoś wie, kiedy Z3 zostanie oficjalnie wpuszczona na polski rynek?
F.


środa, 4 sierpnia 2004, 16:50
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Nie wiadomo. Miała już być. Pewnie lada dzień.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 4 sierpnia 2004, 17:51
Zobacz profil

Dołączył: środa, 19 maja 2004, 16:24
Posty: 9
Lokalizacja: Kraków
Post 
Premierę obie z Z10 miały razem. Z10 już od pewnego czasu jest dostępna, a Z3 jak nie było tak nie ma... :(
Trochę mnie to denerwuje, bo miałam nadzieję, na zobaczenie i pobawienie się tym sprzętem PRZED urlopem a nie po... :evil: Aparat po urlopie to 0,75 aparatu... :wink:
F


czwartek, 5 sierpnia 2004, 08:24
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
No premierę miały razem, co nie znaczy, że muszą wejść w tym samym momencie na rynek.

Gdzieś czytałem, że Z3 powinna być 10 sierpnia, ale to się okaże.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 5 sierpnia 2004, 10:17
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 12 sierpnia 2004, 11:50
Posty: 1
Post 
czy ktos moze ma dostep do polskiej instrukcji Dimage Z3 ?


czwartek, 12 sierpnia 2004, 11:52
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 3 czerwca 2004, 14:17
Posty: 233
Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie
Post 
Zapewne nikt jeszcze nie ma takiej instrukcji, chociazby dlatego, ze u nas ten aprat nie jest jeszcze dostepny (czytaj wyzej).


czwartek, 12 sierpnia 2004, 12:00
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Daddy25 napisał(a):
Zapewne nikt jeszcze nie ma takiej instrukcji, chociazby dlatego, ze u nas ten aprat nie jest jeszcze dostepny (czytaj wyzej).

Z3 jest już dostępny w polsce i gdzieś widziałem go po 2200 - 2300 zł

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


czwartek, 12 sierpnia 2004, 12:38
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 3 czerwca 2004, 14:17
Posty: 233
Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie
Post 
M napisał(a):
Z3 jest już dostępny w polsce i gdzieś widziałem go po 2200 - 2300 zł

Hmm, byc moze... Ja wchodzilem na pare sklepow internetowych (widocznie mialem pecha) i w zasadzie wszedzie byl podobny tekst:
"Produkt wkrótce w sprzedaży!
Jeśli chcesz być poinformowany jako pierwszy o wprowadzeniu tego produktu do sprzedaży, wpisz poniżej swój aktualny adres e-mail."
Ale nie przecze, skoro gdzies widziales to zapewne tak jest. W kazdym razie masowo dostepny jeszcze nie jest.


czwartek, 12 sierpnia 2004, 14:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL