Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 09:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 DiMAGE CAPTURE A2 
Autor Wiadomość
Post DiMAGE CAPTURE A2
Czy jest może ktoś kto używał tego programu i może jego poprzedniej wersji do A1
Jak wyglada praca zwłaszcza w trybie macro ?


niedziela, 15 sierpnia 2004, 15:36
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 6 lutego 2004, 22:55
Posty: 78
Lokalizacja: Małopolska :)
Post 
Poszukuję tego programu bez skutku. Z tego co wiem takich osób jest jeszcze kilka. Program podobno jest zajeb... Jeżeli się na niego natkniesz to daj nam znać.

_________________
OLY C-700, MINOLTA A2,...
GALERIA na WWW


niedziela, 15 sierpnia 2004, 16:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
osobiscie posiadam w wersji do a1.
pracuje sie tym ciekawie, aczkolwiek ogolnie wole recznie.
sa sytuacje w ktorych jest bardzo przydatny nie przecze, jednak ogolnie...
co konkretnie Cie interesuje :?:

_________________
remanent...


niedziela, 15 sierpnia 2004, 16:10
Zobacz profil
Post 
Właściwie to wszystko już wiem co chcę wiedzieć bo u znajomych odpaliłem DCapture na A1.
W tej chwili po prostu szukam DCapture do A2 i tyle :)


piątek, 27 sierpnia 2004, 09:50
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL