|
|
|
Teraz jest czwartek, 5 grudnia 2019, 16:49
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Sebax
|
 A1 w naprawie!
Stało sie moja ukochana A1 u doktora  , wczoraj podczas robienia zdjęć bez zadnej konkretnej przyczyny posluszenstwa odmowil mi wizjerek EVF konkretnie nie dziala w polozeniu od poziomu do 45st. tylko mryga na biało, podniose wyzej wszystko jest w niebieskich kolorach, jeszcze wyzej niebieskie kolory i odbicie lustrzane obrazu, co dziwne powyzej 45st. wszystko jest ok  Czy ktoś spotkal sie z takim czyms ? Mam tylko nadzieje ze naprawa potrwa krotko bo nie wiem ile bez mojej A1 wytrzymam 
_________________ Minolta A1, Statyw Velbon DX-888, CF Kingstone Hi-Speed 256MB, (ale to trochę mało) UV i Polar Hoya
|
poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 14:47 |
|
 |
Gość
|
Cóż poradzić; jak widać zdarza się nawet najlepszym...
|
poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 16:27 |
|
 |
Gość
|
Mam nadzieje że oddałeś jądo naprawy na Nowolipiu 7 A w Warszawie a nie do jakiegoś Pana Kazia ze sklepu z żyradolami
|
poniedziałek, 30 sierpnia 2004, 20:49 |
|
 |
Sebax
|
Mam taką nadzieję że stamtad gdzie oddalem moja minoltke powedruje prosto na Nowolipie. Sklep w ktorym kupilem aparat udzielil mi co prawda gwarancji ale sklepowej, a nie gwarancji Minolty. Myślę że Pan Kazik zorientuje sie ze to nie odkurzacz i odesla ja na Nowolipie. Bo jeśli zauważe choćby ślad po śrubokręcie na jakiejs srubce to nie recze za siebie i biedny los Pana Kazika 
_________________ Minolta A1, Statyw Velbon DX-888, CF Kingstone Hi-Speed 256MB, (ale to trochę mało) UV i Polar Hoya
|
wtorek, 31 sierpnia 2004, 08:48 |
|
 |
creo
Dołączył: sobota, 11 września 2004, 19:40 Posty: 18 Lokalizacja: Gliwice
|
witam
Napewno uszkodzna jest tasma matrycy wyswietlacza , mam zamiar kupic sobie A1 i mam nadzieje ze to ewenement z ta usterka
_________________ Canon 350D + kit 18-55 / Minolta A1 + CF 512 MB Kingston + filtr UV MATIN
|
sobota, 11 września 2004, 23:10 |
|
 |
Sebax
|
Witam!
Skadza sie creo wlasnie uszkodzona jest taśma łącząca tak powiedzieli mam nadzieję że najdalej w środę moje maleństwo wróci do mnie bo zaczął się dziś już trzeci tydzień bez niej a ten czas tak się dłuży.....
PS. No i gratuluję trafnego wyboru bo ja mimo wszystko nie zamienilbym swojej A1 na żaden inny aparat w tej klasie cenowej.
|
poniedziałek, 13 września 2004, 11:04 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|