Teraz jest wtorek, 25 września 2018, 21:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Z10 Z dzwiekiem czy bez??? 
Autor Wiadomość

Dołączył: czwartek, 2 września 2004, 12:22
Posty: 10
Post Z10 Z dzwiekiem czy bez???
Witam! Czy minolta Z10 ma mozliwosci nagrywania sekwencji video z dzwiekiem czy nie!!Pytam bo jedynie na stronce http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/z10.html natknalem sie na wzmianke o audio; natomiast inne sklepy internetowe podaja ze dzwieku nie ma!Prosze o opinie uzytkownikow tego aparatu!!Z gory wielkie THX :)


sobota, 4 września 2004, 18:45
Zobacz profil

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 08:02
Posty: 180
Lokalizacja: Kraków
Post 
Bez dźwięku (na stronie steve'ego jest błąd)

_________________
Notoryczny brak czasu


sobota, 4 września 2004, 19:12
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 2 września 2004, 12:22
Posty: 10
Post 
Dzieki za info!! Pozdro!


sobota, 4 września 2004, 19:18
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Swoja droga, to za duzo oszczednosci na nim dokonali... bez dzwieku. haha Bez dzwieku? A tu niby co jest?
http://www.cyfrowe.com.pl/index.php/id_ ... tails.html

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


sobota, 4 września 2004, 21:02
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Przyglądałem się w sklepie i Z10 jako jedyna nie ma mikrofonu. Przynajmniej go nie widać...

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 4 września 2004, 22:35
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 2 września 2004, 12:22
Posty: 10
Post 
No to juz nic z tego nie kumam! Moza jak sie wypowie jakis uzytkownik Z10 to wtedy sie wyjasni...:)


sobota, 4 września 2004, 22:37
Zobacz profil

Dołączył: środa, 11 sierpnia 2004, 11:42
Posty: 35
Lokalizacja: Rumia
Post 
Jeden użytkownik (fuse) już się wypowiedział, ale skoro potrzebujesz repety:

MINOLTA Z10 NIE MA MIKROFONU

czyli nagrywa filmy bez dźwieku.


niedziela, 5 września 2004, 00:55
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 27 sierpnia 2004, 13:49
Posty: 39
Post 
drugi uzytkownik sie wypowie i powie ze nie ma dzwieku :/

_________________
Z10, 256MB


niedziela, 5 września 2004, 01:15
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 11:36
Posty: 35
Post 
Nie ma dzwięku. Za to można używać zooma podczas kręcenia. Ale filmy w aparatach to chyba tylko tak dla zabawy, bo raczej jak chce się kręcić filmy to się kupuje kamerę. :)

_________________
Minolta Z10 256 High Speed Pretec, 4xaku 2400 redukcja 43/52, UV, POLAR, SKYLIGHT.


wtorek, 23 listopada 2004, 14:34
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 28 października 2004, 22:28
Posty: 18
Lokalizacja: Poznań
Post 
nie ma dźwięku, choć nawet na stronie Proline piszą, że jest (przynajmniej tak było miesiąc temu gdy sprawdzałam ceny Z10). ale najśmieszniejsze jest to, że w dołączonej instrukcji obsługi do Z10 napisane jest, że ten aparat nagrywa filmy z dźwiękiem... śmieszne, jakoś tego nie zauważyłam podczas eksploatacji :?

_________________
Minolta Z10


niedziela, 28 listopada 2004, 20:59
Zobacz profil

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 08:02
Posty: 180
Lokalizacja: Kraków
Post 
katja napisał(a):
...ale najśmieszniejsze jest to, że w dołączonej instrukcji obsługi do Z10 napisane jest, że ten aparat nagrywa filmy z dźwiękiem... śmieszne, jakoś tego nie zauważyłam podczas eksploatacji :?


może masz instukcję od Z1 :) (w mojej tego nie ma)

_________________
Notoryczny brak czasu


poniedziałek, 29 listopada 2004, 08:56
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 25 października 2004, 23:59
Posty: 105
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Może w ramach oszczędności dodają instrukcje z Z1 :wink: - jak już ktoś wspomniał o oszczędnościach :wink:
A tak na poważnie: Z10 NIE NAGRYWA Z DŹWIĘKIEM. Sprawdzane w kilku sklepach a poza w specyfikacji Minolty Z10 na stronie Minolty Polska jest to napisane ( a przynajmniej było we wrześniu).

_________________
Niewiele wiem ale szybko się uczę.

Minolta Z1 + parę "dupereli"


wtorek, 30 listopada 2004, 01:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 21:03
Posty: 742
Lokalizacja: Poznań
Post 
nie ma , 100 %

_________________
Fullfrejm + 24-200 L 2.8 :)

http://www.negatyw.org


wtorek, 30 listopada 2004, 01:47
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 28 października 2004, 22:28
Posty: 18
Lokalizacja: Poznań
Post 
@fuse nie instrukcja jest od Z10 napisane jak BYK

_________________
Minolta Z10


wtorek, 30 listopada 2004, 11:54
Zobacz profil

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 08:02
Posty: 180
Lokalizacja: Kraków
Post 
katja napisał(a):
@fuse nie instrukcja jest od Z10 napisane jak BYK


Przepraszam za ten żarcik :wink: , jeżeli w twojej instrukcji jest napisane, że Z10 nagrywa z dźwiękiem to oczywiście błąd w druku o który było łatwo, ponieważ instrukcja napisana została na bazie instrukcji do Z1.

_________________
Notoryczny brak czasu


wtorek, 30 listopada 2004, 12:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL