Teraz jest środa, 19 września 2018, 13:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z wyswietlaczem w Z1 
Autor Wiadomość
Post Problem z wyswietlaczem w Z1
Witam ! jestem posiadaczem Z1 od jakiegos tygodnia i niepokoi mnie dziwnie zachowujacy sie wyswietlacz LCD, dwa razy zdarzylo sie ze 1/2 lub 1/3 ekranu zmianila barwe i pokazaly sie jakies dziwnie duze "pixle" - czerwono czarne, zjawisko to ustapilo przy przelaczeniu programu .... "zjawisko" to wystapilo na krotko po zalaczeniu aparatu, czy to jest "normalne" zachowanie ... czy mam sie juz niepokoic ze cos jest nie tak .... to pierwsze moje zetkniecie z cyfrakiem ..


piątek, 10 września 2004, 10:23
Post 
Ja mam Z2 od ok. 3 miesięcy. Tez pojawialy mi sie od ok. miesiaca takie dziwne sytuacje z wysw. lcd, towarzyszyło temu dodatkowo jakby wstrzymanie pracy aparatu na kilka sekund (nie pomagala zmian trybu pracy, naciskanie wyłącznika itp.), po chwili wracało do normy. Nie reklamowalem tego bo trudno pokazac to uszkodzenie w serwisie, ajak dziala polski serwis minolty wie kazdy kto sie z nim zetknal:-) Wczoraj stało się to znowu i aparat juz nie działa! W poniedziałek wysyłam do serwisu, niestety....... Teraz objaw jest taki: włączam aparat, migocze wyswietlacz, aparat nie reaguje. Ale w Twoim objawy sa troche inne i to Z1....


sobota, 18 września 2004, 23:23
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL