Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 06:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Minolta Z1 czy da sie 
Autor Wiadomość

Dołączył: czwartek, 14 października 2004, 16:26
Posty: 2
Post Minolta Z1 czy da sie
kupilem sobie minolte z1 niestety nie mam polskiego menu czy jest mozliwe wgranie poslkiego menu jak jest to skad to moge sciagnac i jak to zrobic pozdrawiam


czwartek, 14 października 2004, 16:28
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: Minolta Z1 czy da sie
Marekck napisał(a):
kupilem sobie minolte z1 niestety nie mam polskiego menu czy jest mozliwe wgranie poslkiego menu jak jest to skad to moge sciagnac i jak to zrobic pozdrawiam


Zawsze możesz je sobie przetłumaczyć... Albo zrobić nowe PL i wtedy pokazać je całej społeczności. Fajnie by było.

Bo na razie nie ma takiej możliwości.

PS. Czy naprawdę są tam tak skomplikowane terminy, niemożliwe do odszyfrowania? Zawsze możesz sobie zmienić język na inny, który znasz lepiej. Choć gdy ja dałem francuski, który znam bardzo dobrze, niektóre hasła nie były do końca jasne.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 14 października 2004, 16:31
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 14 października 2004, 16:26
Posty: 2
Post 
napewno sie naucze aparat mam od dzisiaj pewnie mi to zajmie kilka dni ale dam rade :)


czwartek, 14 października 2004, 17:53
Zobacz profil
Post Re: Minolta Z1 czy da sie
Vendeur napisał(a):
Zawsze możesz je sobie przetłumaczyć... Albo zrobić nowe PL i wtedy pokazać je całej społeczności. Fajnie by było.

Bo na razie nie ma takiej możliwości.


Rozumiem wiec ze masz gdzies pod reka firmware do Z1 ?? Bo ja narazie nie widzialem nawet dostepnego firmw, nie mowiac juz o jego zrodle.


piątek, 15 października 2004, 18:01
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: Minolta Z1 czy da sie
Anonymous napisał(a):
Vendeur napisał(a):
Zawsze możesz je sobie przetłumaczyć... Albo zrobić nowe PL i wtedy pokazać je całej społeczności. Fajnie by było.

Bo na razie nie ma takiej możliwości.


Rozumiem wiec ze masz gdzies pod reka firmware do Z1 ?? Bo ja narazie nie widzialem nawet dostepnego firmw, nie mowiac juz o jego zrodle.


Niestety źle rozumujesz. Tym bardziej, że nic podobnego nie wynika z mojej wypowiedzi.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 15 października 2004, 18:45
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Ależ masz... Standardowy, w aparacie :)


piątek, 15 października 2004, 20:53
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
TomekK napisał(a):
Ależ masz... Standardowy, w aparacie :)


Rzeczywiście 8) .

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 15 października 2004, 21:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL