Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 10:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Dodatkowe/Specjalne Menu w Minolcie Z1? 
Autor Wiadomość
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Dodatkowe/Specjalne Menu w Minolcie Z1?
Hej.

Szukałem na google i nie znalazłem żadnych informacji. Więc pytanie do Was. Czy istnieje, a jeśli tak, to jak się włącza Dodatkowe/Specjalne Menu w Minolcie Z1? Są takie menu np. w aparatch firmy HP.

Jeśli ktoś wie, to proszę o informacje.

Pozdrawiam.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 6 listopada 2004, 12:48
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Heh... brakuje Ci formatu RAW? 8)

Ja rowniez dolaczam sie do prosby....

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


sobota, 6 listopada 2004, 14:24
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 20 lipca 2004, 12:17
Posty: 70
Post 
Do A75 tez by sie przydalo :) Jakby tak RAW sie tam znalazl to bym byl calkiem szczesliwy :lol:


sobota, 6 listopada 2004, 17:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41
Posty: 556
Lokalizacja: UEO
Post 
:twisted:

_________________
Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !


Ostatnio edytowano piątek, 28 stycznia 2005, 16:51 przez Grisza[Gen], łącznie edytowano 1 raz

sobota, 6 listopada 2004, 17:15
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 sierpnia 2004, 17:09
Posty: 482
Lokalizacja: Lublin
Post 
Budrys napisał(a):
Do A75 tez by sie przydalo :) Jakby tak RAW sie tam znalazl to bym byl calkiem szczesliwy :lol:


Ja juz mam filmiki 180sek i czas pseudo B (30sek) - tyle ze jeszcze nie dopracowany, bo mi cos zawisa aparat na tych 30sek.

Jak bede mial czas to zcrackuje obiektyw zeby byl jasniejszy :twisted:

_________________
S w i a t F o t o . c h o d z i . c o m


sobota, 6 listopada 2004, 17:19
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 20 lipca 2004, 12:17
Posty: 70
Post 
sq8shq napisał(a):
Ja juz mam filmiki 180sek


no to superrrr - tez tak chce

sq8shq napisał(a):
Jak bede mial czas to zcrackuje obiektyw zeby byl jasniejszy


hiiiihiiii...


sobota, 6 listopada 2004, 17:34
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 22 lutego 2004, 18:18
Posty: 121
Lokalizacja: Białystok
Post 
tez dolaczam sie do glownego pytania - nie ma jakiegos nowego firmwaru? nikt nie pokusil sie o dodanie/ulepszenie czegos? przeciez z1 jest wrecz pospolitym aparatem, az mi sie nie chce wierzyc ze czegos takiego nie ma...

_________________
plfoto.com: http://www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=makakson


sobota, 6 listopada 2004, 17:40
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 sierpnia 2004, 17:09
Posty: 482
Lokalizacja: Lublin
Post 
Budrys napisał(a):
sq8shq napisał(a):
Ja juz mam filmiki 180sek


no to superrrr - tez tak chce


Filmiki to juz znany trik - w zasadzie mozna spojonie upgradowac/crackowac soft bez wiekszych obaw - oczywiscie ja nie daje na to gwarancji chociaz z tym nie mialem akurat najmniejszego problemu, zreszta mi sie udalo "odcrackowac" soft po kilku nieudanych przerobkach.

Poki co trwaja prace nad:
# usprawnieniem 30sek otwarcia migawki (tak aby sie nie wieszal aparat czy co on tam robi, jak nie reaguje praktycznie na nic)
# ruchoma ramka AF (poki co proby zupelnie nie udane)

Slyszalem tez na jakichs grupach ze ktos kombinuje cos odnosnie lampy - (przedblysk do redukcji czerwonych oczu i costam jeszcze). Szczegolow nie znam bo to tylko zaslyszane informacje.

_________________
S w i a t F o t o . c h o d z i . c o m


sobota, 6 listopada 2004, 17:50
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post 
:shock:
To ja mam jakiś dziwny aparat, bo bez problemu mogę nagrywać 3min. w najwyższej rozdzielczości (czyli w moim przypadku 320x240), choć wszędzie jest napisane, że tylko do 30sek. Nie wiem, czemu tak mam, nic z tym aparatem nie robiłem, ale podoba mi się 8)

PS- gdyby taki przedbłysk dać to bardzo fajnie by było, trzeba trzmać kciuki za tych gości.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


sobota, 6 listopada 2004, 21:14
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Grisza[Gen] napisał(a):
@shadoow - RAW już jest... w Z2 :twisted:

8)


RAw bylby naprawde pomocny... to jest dziwne, ze zadnego softu nie ma:>

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


wtorek, 9 listopada 2004, 00:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL